Actueel: van 3D naar 5D

Actueel: van 3D naar 5D

Op deze webpagina vind je een overzicht van diverse recente webinars en meditatiesdie je kunnen ondersteunen in deze bijzondere tijd waarin ook jij wordt uitgenodigd de Nieuwe Aarde vorm te geven.

Van crisis naar kans.
Van 3D naar 5D.

Van angst naar Liefde

Gratis webinar: Hart activatie 2020 – Bevrijding van binnenuit

De periode van de lockdown is een uitnodiging om meer in verbinding te gaan met wie je werkelijk bent: Liefde licht bewustzijn. Je hart mag verder open én haar liefde en licht mag op een hoger niveau stralen.
Uitleg & informatie, een opschoning & activatie gericht op het openen van je hart naar het potentieel dat op dit moment mogelijk is.

Bekijk het gratis webinar

Gratis webinar: Koninklijk – 5D activatie

Activatie van de energie van Koninklijk op 5D bewustzijnsniveau. In jezelf en in de Aarde. Een prachtige stap in de vorming van je 5 dimensionale zelf als mens, concreet hier op Aarde, én de vorming van de Nieuwe Aarde.

Direct te bekijken.

Bekijk het gratis webinar

Gratis meditatie: Kosmische Poort activatie

Deze activatie geeft je toegang tot je kosmische bewustzijn dat niet eerder voor je toegankelijk was. Afgestemd op liefde, eenheid en verbondenheid. Je werd uitgenodigd de binnenstromende nieuwe kosmisch energie te ankeren tot in je DNA.

Het is aan te raden deze meditatie in ieder geval te herhalen rond 8 augustus (8-8). De periode van de astrologische Leeuwenpoort.

Bekijk het gratis webinar

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meedoen met het volgend webinar/ de volgende meditatie? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Na aanmelden ontvang je gratis de meditatie jezelf vullen met licht en liefde.

Ja, ik meld me aan voor de gratis nieuwsbrief