Begeleiding bij een burn-out

“Ik heb enorm veel geleerd over mijn burn-out en mijzelf. Ik heb inzichten verworven over mezelf, mijn gedrag en mijn omgeving. En daarop kan ik nu sneller schakelen. Dank je!” – Chantal

Burn-out: Los van je kern

De consulten kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Net wat jij wilt!
Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de RIVM maatregelen.

De afgelopen tijd heeft laten zien dat ook online consulten eenvoudig en goed werken. En je hoeft er de deur niet voor uit!

help-zwemband-girl-143456-350

Een burn-out kan je het gevoel geven dat je verdrinkt in alle informatie in en om je heen. 

Een burnout wordt meestal omschreven als een werkgerelateerde stoornis. De uiteindelijke druppel waarmee de emmer overloopt en iemand in een burnout terechtkomt, is dan ook meestal de werksituatie. Bij verdere studie bemerk je dat ook persoonlijke en maatschappelijk achtergronden van belang kunnen zijn bij het ontstaan van een burnout.

Bij een burn-out ben je niet verbonden met je kern. Daardoor voel je niet goed meer wie je bent, wat er bij je past, wat je wilt etc. Ook lichamelijk voel je je vaak letterlijk opgebrand. Je hebt geen fut en energie.

Door dit los zijn van je kern ben je aangewezen op signalen van buitenaf. Hierdoor ben je erg beïnvloedbaar door de omgeving, kun je perfectionistisch zijn, of heb je een grote prestatiedrang, een ver doorgevoerde loyaliteit of kun je moeilijk grenzen stellen.

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK t.b.v. individuele begeleiding 

Ja, ik meld me nu aan

violin-1906127_960x640Werkwijze: van burn-out naar bezieling

In de sessies wordt gewerkt aan het verkrijgen van inzicht in de reden waarom de verbinding met je eigen kern verbroken is, en het herstellen van deze verbinding en het onderhouden hiervan. Inzicht is niet alleen belangrijk om verandering in de bestaande situatie aan te brengen, maar ook om terugval of herhaling te voorkomen.
Vanzelfsprekend kan er ook aandacht besteed worden aan andere gerelateerde onderwerpen die opspelen nu je een burn-out hebt.

Mocht je hooggevoelig zijn dan zal Marisa de begeleiding combineren met het aanreiken van inzicht en tools die je helpen om goed met je hooggevoeligheid om te gaan. Als je niet geleerd hebt om goed om te gaan met je hooggevoeligheid ligt een burn-out immers wat eerder op de loer.

Samenvattend wordt er op diverse manieren gewerkt aan inzicht in jezelf en het herstellen van de verbinding met je kern. Hierdoor ben je weer in staat op eigen wijze je verbinding met je kern te onderhouden. Je kunt niet alleen jezelf weer opladen, maar je kunt bovendien vanuit inspiratie en geluk je leven weer inrichten. Van Burnout naar Bezieling!

Wil je de begeleiding op het gebied van je burn-out? Door een HSP psycholoog of iemand die holistisch werkt? Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult.


Online of in de praktijk?

Zowel het kennismakingsgesprek als de consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk (Leiden) of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.


Direct aan het werk of eerst kort kennismaken?

Veel mensen kiezen ervoor om direct aan het werk te gaan en dus met de intake te starten. Mocht je liever eerst een kort kennismakingsgesprek hebben dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten.
Je bent van harte welkom.

Ja, ik meld me nu aan

Holistische psychologische zorg