Begeleiding bij hooggevoeligheid

“Ik ben heel blij met de professionele en liefdevolle hulp en begeleiding die je mij hebt gegeven. Ik heb niet alleen meer inzicht in hoe mijn hooggevoeligheid werkt, ik heb bovendien een aantal tools geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken. Dankjewel!”– Janet

HSP Psycholoog: Begeleiding bij hooggevoeligheid (online of in de praktijk)

Dankzij je hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid krijg je als HSP veel informatie die vaak heel handig is, maar die je soms ook overspoelt. Dit kan leiden tot veel plezier en een groot geluk, maar ook tot overprikkeling, overspannenheid, burn-out, depressie, angststoornissen etc.

Voor meer inzicht in en het leren omgaan met je hooggevoeligheid kun je terecht bij Marisa Evelo, HSP psycholoog te Leiden. Je kunt werken via 1. individuele consulten (in de praktijk of online) en 2. diverse online trainingen.

Bekijk de video over hooggevoeligheid

Ja, ik meld me nu aan

1. Individuele consulten

Inzicht in en leren omgaan met je hooggevoeligheid
-Ben jij een HSP? Wil je inzicht in en leren omgaan met je hooggevoeligheid?
-Wil je graag hooggevoeligheid als kracht ervaren?
-Merk je dat je vast loopt of minder goed functioneert en zou dit heel goed met je hooggevoeligheid te maken kunnen hebben? Wil je begeleiding om hier weer uit te komen?

Holistische psychologische zorg

Hulp op maat
Wil je werken aan je hooggevoeligheid, of is je hulpvraag wat breder, en wil je werken aan jouw hooggevoeligheid in combinatie met jouw specifieke hulpvraag? Wil je holistische psychologische zorg met gespecialiseerde begeleiding op het gebied van hooggevoeligheid? Wil je de combinatie van individuele begeleiding en het leren van tools via de online trainingen ‘Nieuwetijdstools’?
Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult (in de praktijk of online).
Ja, ik meld me nu aan

2. Online trainingen: Nieuwetijdstools

Verlies jij jezelf als  hooggevoelig persoon in de prikkels van de buitenwereld? Of in je eigen gedachten en emoties? In de online trainingen ‘Nieuwetijdstools 1 en 2’ krijg je informatie, uitleg en praktische tools die je ondersteunen  volledig met je aandacht en energie bij jezelf te zijn en te blijven. Door het toepassen van deze tools hoef je niet langer te verdwalen in het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld en/of jezelf. Je kunt meer jezelf zijn en in je kracht staan, inclusief je hooggevoeligheid.

De online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 zijn uitermate geschikt voor jou als hooggevoelig persoon. Begin daarom met de online training Nieuwetijdstools 1. Of boek met korting de combinatie van de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2.

Meer informatie over de online training Nieuwetijdstools 1 Ja, ik meld me nu aan voor individuele begeleiding