Begeleiding bij hooggevoeligheid

Eerdere hulpverleners konden weinig met mijn hooggevoeligheid. Jouw uitleg, de tools en de diepe heling heeft me enorm goed gedaan. Ik leef weer met plezier i.p.v te overleven. Super bedankt!” – An

HSP Psycholoog: Begeleiding bij hooggevoeligheid (online of in de praktijk)

De consulten kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Net wat jij wilt!
Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de RIVM maatregelen.

De afgelopen tijd heeft laten zien dat ook online consulten eenvoudig en goed werken. En je hoeft er de deur niet voor uit!

Dankzij je hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid krijg je als HSP veel informatie die vaak heel handig is, maar die je soms ook overspoelt. Dit kan leiden tot veel plezier en een groot geluk, maar ook tot overprikkeling, overspannenheid, burn-out, depressie, angststoornissen etc.

Bekijk de video over hooggevoeligheid

Ja, ik meld me nu aan

Begeleiding, inzicht en praktische tools

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK t.b.v. individuele begeleiding 

  • Ben jij een HSP? Wil je inzicht in en leren omgaan met je hooggevoeligheid?
  • Wil je graag je hooggevoeligheid als kracht ervaren?
  • Merk je dat je vast loopt of minder goed functioneert en zou dit heel goed met je hooggevoeligheid te maken kunnen hebben? Wil je begeleiding om hier weer uit te komen?
  • Verlies jij jezelf als  hooggevoelig persoon in de prikkels van de buitenwereld? Of in je eigen gedachten en emoties?
  • Ben jij een HSP die er altijd is voor je medemens, maar moeite hebt om voor jezelf te zorgen?
  • Heb je last van angsten, depressie of andere klachten en merk je dat je vanwege je hooggevoeligheid weinig vooruit komt in de reguliere GGZ?
  • Wil je naast inzicht en tools ook begeleiding/therapie omdat er ook andere problemen in je leven spelen die verwerkt mogen worden, of geheeld mogen worden? Waarbij er rekening wordt gehouden met je hooggevoeligheid?


Hulp op maat

Wil je werken aan je hooggevoeligheid met  jouw specifieke hulpvraag?
Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult (in de praktijk of online). Je bent van harte welkom.

Afhankelijk van je hulpvraag zal voor jou de individuele begeleiding bestaan uit het aanreiken van inzichten, informatie, verwerking, heling en/of  het leren van praktische tools.


Leven vanuit je hart

Marisa Evelo is HSP psycholoog en begeleidt al 20 jaar hooggevoelige mensen. Ze helpt je om niet langer een speelbal te zijn van je hooggevoeligheid, je gedachten, je emoties, de buitenwereld, het verleden, of de toekomst. Zodat je weer goed in verbinding komt met jezelf en kunt leven vanuit je hart.


Online of in de praktijk?

Zowel het kennismakingsgesprek als de consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk (Leiden) of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.


Direct aan het werk of eerst kort (gratis!) kennismaken?

Veel mensen kiezen ervoor om direct aan het werk te gaan en dus met de intake te starten. Mocht je liever eerst een kort kennismakingsgesprek hebben dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten.
Je bent van harte welkom.

Ja, ik meld me nu aan

Holistische psychologische zorg