Begeleiding bij hooggevoeligheid

“Ik dank je hartelijk voor je zorgvuldige begeleiding en uitleg bij alles wat ik besproken en geoefend heb bij je. Mijn levensgereedschapskist is uitgebreid in kwaliteit en door je tools. Ik heb je als zeer ondersteunend en verhelderend ervaren.” – Addy

Begeleiding bij hooggevoeligheid (online of in de praktijk)

Dankzij je hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid krijg je als HSP veel informatie die vaak heel handig is, maar die je soms ook overspoelt. Dit kan leiden tot veel plezier en een groot geluk, maar ook tot overprikkeling, overspannenheid, burn-out, depressie, angststoornissen etc.

Voor meer inzicht in en het leren omgaan met je hooggevoeligheid kun je terecht bij Marisa Evelo, HSP psycholoog te Leiden. Je kunt werken via individuele consulten (in de praktijk of online) en diverse online trainingen.

Bekijk onderstaande video met een korte introductie over hooggevoeligheid.


De online training ‘Tools voor HSP’ is vervangen door de online trainingen ‘Nieuwetijdstools 1 en 2’. Klik hier voor meer informatie over deze online trainingen.

Holistische psychologische zorg

Holistische psychologische zorg

Individuele consulten

  • Ben jij een HSP? Wil je inzicht in en leren omgaan met je hooggevoeligheid?
  • Wil je graag hooggevoeligheid als kracht ervaren?
  • Merk je dat je vast loopt of minder goed functioneert en zou dit heel goed met je hooggevoeligheid te maken kunnen hebben? Wil je begeleiding om hier weer uit te komen?
  • Is je hulpvraag wat breder, en wil je werken aan jouw hooggevoeligheid in combinatie met jouw specifieke hulpvraag?
  • Wil je de combinatie van holistische psychologische zorg met gespecialiseerde begeleiding op het gebied van hooggevoeligheid?

Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult.

Online consulten of consulten in de praktijkruimte
Je kunt in de praktijkruimte in Leiden werken of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.

Ja, ik meld me nu aan

Online trainingen: Nieuwetijdstools 1 en 2

Als hooggevoelig persoon kun je jezelf verliezen in de gedachten en emoties van de buitenwereld. Of in je eigen innerlijke belevingswereld. Je beweegt vaak letterlijk met je aandacht overal naartoe en hebt het gevoel dat al die prikkels jou overnemen. Hierdoor ben je vaak minder in verbinding met je eigen kern, waar onvoorwaardelijke liefde is. Ook je innerlijke leiding, die via je intuïtie verbinding met je maakt, is moeilijk waarneembaar.

In de online trainingen krijg je informatie, uitleg en praktische tools die je ondersteunen  weer volledig met je aandacht en energie bij jezelf te zijn en te blijven. Door het toepassen van deze tools hoef je niet langer te verdwalen in het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld en/of jezelf. Je kunt meer jezelf zijn en in je kracht staan, inclusief je hooggevoeligheid.

De online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 zijn uitermate geschikt voor HSP, dus hooggevoelige personen. Juist als HSP loop je vaak sneller vast als je niet geleerd hebt deze tools te gebruiken.
Begin daarom met de online training Nieuwetijdstools 1. Of boek in één keer en met korting de combinatie  van de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2.

Meer informatie over de online training Nieuwetijdstools 1 Ja, ik meld me nu aan voor individuele begeleiding

Artikelen van Marisa over hooggevoeligheid

Wil je artikel lezen die Marisa geschreven heeft over hooggevoeligheid? Hieronder vind je twee voorbeelden.

90% van wat je denkt en voelt is niet van jou (blog)

90% van wat je denkt en voelt is niet van jou. (Blog)

Hooggevoeligheid, een fantastische uitnodiging tot wie-je-werkelijk-bent!

Hooggevoeligheid, een fantastische uitnodiging tot wie-je-werkelijk-bent! (Blog)

Ga naar alle artikelen van Marisa (Blog)