Begeleiding bij hoogsensitiviteit

“Ik dank je hartelijk voor je zorgvuldige begeleiding en uitleg bij alles wat ik besproken en geoefend heb bij je. Mijn levensgereedschapskist is uitgebreid in kwaliteit en door je tools. Ik heb je als zeer ondersteunend en verhelderend ervaren.” – Addy

Dankzij je hoogsensitiviteit / hooggevoeligheid krijg je veel informatie die vaak heel handig is, maar die je soms ook overspoelt. Dit kan leiden tot veel plezier en een groot geluk, maar ook tot overprikkeling, overspannenheid, burn-out, depressie, angststoornissen etc.

Voor meer inzicht in en het leren omgaan met je hoogsensitiviteit kun je bij Asterisa/ Marisa terecht voor individuele consulten (in de praktijk of online) en voor diverse online trainingen.

Bekijk onderstaande video met een korte introductie over hoogsensitiviteit.

Holistische psychologische zorg

Holistische psychologische zorg

Individuele consulten (in de praktijk of online)

  • Wil je inzicht in en leren omgaan met je hoogsensitiviteit?
  • Wil je graag hoogsensitiviteit als kracht ervaren?
  • Merk je dat je vast loopt of minder goed functioneert en zou dit heel goed met je hoogsensitiviteit te maken kunnen hebben? Wil je begeleiding om hier weer uit te komen?
  • Is je hulpvraag wat breder, dus wil je werken aan jouw hoogsensitiviteit in combinatie met jouw specifieke hulpvraag?
  • Wil je de combinatie van holistische psychologische zorg met gespecialiseerde begeleiding op het gebied van hoogsensitiviteit?

Maak dan direct een afspraak voor een individueel consult of lees eerst meer informatie over holistische psychologische zorg. Je bent vanaf de eerste minuut aan het werk!

JA, ik meld me nu aanMeer informatie over holistische psychologische zorg

rose-1033202_960Online trainingen

Vanuit de praktijk Asterisa geeft Marisa diverse online trainingen die uitermate geschikt zijn voor HSP (HSP = HoogSensitief Persoon).

Als hoogsensitief persoon kun je jezelf, meer dan andere mensen, verliezen in de gedachten en emoties van de buitenwereld. Of in je eigen innerlijke belevingswereld. Je beweegt vaak letterlijk met je aandacht overal en nergens naartoe en hebt het gevoel dat al die prikkels jou overnemen. Hierdoor ben je vaak minder in verbinding met je eigen kern, waar onvoorwaardelijke liefde is. Ook je innerlijke leiding, die via je intuïtie verbinding met je maakt, is moeilijk waarneembaar.

In de online trainingen krijg je informatie, uitleg en praktische tools die je ondersteunen  weer volledig met je aandacht en energie bij jezelf te zijn en te blijven. Je hoeft dan niet langer te verdwalen in het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld en/of jezelf. Je kunt meer jezelf zijn en in je kracht staan, inclusief je hoogsensitiviteit.

De online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 zijn uitermate geschikt voor hoogsensitieve personen. Juist als HSP loop je vaak sneller vast als je niet geleerd hebt deze tools te gebruiken.
Begin daarom met de online training Nieuwetijdstools 1. Of boek in éen keer en met korting de combinatie  van de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2.

Meer informatie over de online training Nieuwetijdstools 1 JA, ik meld me nu aan voor individuele begeleidingMeer informatie over holistische psychologische zorg

Artikelen van Marisa over hoogsensitiviteit

Wil je artikel lezen die Marisa geschreven heeft over hoogsensitiviteit? Hieronder vind je twee voorbeelden.

90% van wat je denkt en voelt is niet van jou (blog)

90% van wat je denkt en voelt is niet van jou. (Blog)

Hooggevoeligheid, een fantastische uitnodiging tot wie-je-werkelijk-bent!

Hooggevoeligheid, een fantastische uitnodiging tot wie-je-werkelijk-bent! (Blog)

Gan naar alle artikelen van Marisa (Blog)