Begeleiding de nieuwe mens

“Ik voelde bij je begeleiding je liefde en tegelijkertijd was wat je me aanreikte heel helder. We hebben geweldig mooi energiewerk mogen doen, waardoor ik nu veel meer vrijheid in mezelf ervaar. Meer ruimte, meer potentiëlen  zoals jij altijd zegt. 🙂 Dankjewel <3” – Susan

couple-1030744_300Begeleiding de nieuwe mens

De begeleiding voor de nieuwe mens/ het nieuwetijdskind (16+) is voor mensen die de 3e dimensie bewust hebben losgelaten en hun leven vormgeven vanuit hoger bewustzijn. Leven vanuit hoger bewustzijn geeft een scala aan mogelijkheden, waarmee je mag leren omgaan. Soms loop je hierbij tegen problemen aan. Het grootste deel van de mensheid is hier immers nog niet op afgestemd. Er is weinig begeleiding voor deze groep mensen en in de reguliere zorg zijn weinig aanknopingspunten hoe dit hogere bewustzijn in te zetten en te gebruiken.

Naast begeleiding om te leren omgaan met en leven vanuit je hoger bewustzijn, geeft Marisa ook begeleiding om jezelf hierin verder te ontwikkelen.

Meer informatie over nieuwetijdskinderen en -volwassenen

Hoe kun je aan jezelf werken als nieuwe mens?

1.Individuele consulten (in de praktijk of online)

Tijdens de individuele begeleiding krijg je informatie en ontstaat inzicht. Ook worden je tools aangereikt die je kunt gebruiken om jezelf te balanceren als nieuwe mens/nieuwe aarde mens. En waarmee je verder kunt groeien en ontwikkelen.
Vanzelfsprekend kun je ook aan diepere gerelateerde thema’s werken, waarbij aan verwerking en heling gewerkt kan worden, en er opschoning en activaties kunnen plaatsvinden.

De consulten kunnen zowel plaatsvinden in de praktijk als online.

Ja, ik meld me nu aan

2. Nieuwetijdstools (online trainingen)
Je kunt zelf  Nieuwetijdstools leren toepassen die je via online trainingen kunt leren. Ook bij individuele begeleiding kun je met deze nieuwetijdstools aan de slag.

3. De Nieuwe Aarde Mens (leergang)

Ook is er speciaal voor mensen die willen leven in de 5e dimensie en hoger de leergang De Nieuwe Aarde Mens.

Hieronder kun je een leuke video bekijken over een aantal kenmerken van nieuwetijdskinderen en -volwassenen 😉

Informatie over de tarieven –  Lees meer
Informatie over vergoeding – Lees meer