Begeleiding nieuwetijdskind 16+

“Ik voelde bij je begeleiding je liefde en tegelijkertijd was wat je me aanreikte heel helder. We hebben geweldig mooi energiewerk mogen doen, waardoor ik nu veel meer vrijheid in mezelf ervaar. Meer ruimte, meer potentiëlen  zoals jij altijd zegt. 🙂 Dankjewel <3” – Susan

couple-1030744_300De begeleiding voor het nieuwetijdkind (16+), daarmee dus nieuwetijdsvolwassene, is voor mensen die in deze nieuwe tijd hun leven vormgeven vanuit nieuw bewustzijn. Zij lopen nog wel eens tegen de nodige problemen aan. Het grootste deel van de mensheid is hier immers nog niet op afgestemd. Er is weinig begeleiding en er zijn weinig aanknopingspunten hoe dit nieuwe bewustzijn in te zetten en te gebruiken.

  • Leef je in dit nieuwe bewustzijn dan ben je mogelijk zeer tot extreem hoogsensitief. Iets waarmee je goed mag leren omgaan zodat je dit voor jezelf en de rest van de wereld op een positieve manier kunt gebruiken.
  • Wanneer je omringd bent door angst, spanning, sterke emoties, het ontbreken van liefde en licht, spiegel je dit in verhoogde mate terug. Je creatieproces verloopt namelijk sneller en krachtiger dan bij anderen. Daarom is het belangrijk dat je gericht blijft op je pure essentie, licht en liefde. Zodat dit het startpunt is en blijft bij jouw creaties.
  • Sommige van nieuwetijdsmensen/ nieuwtijdskinderen staan open voor multi dimensionalitieit in de zin van in verschillende werkelijkheden (dimensies) tegelijkertijd aanwezig zijn, of ontwikkelen dit, hetgeen ook de nodige gebruiksregels vereist. Verkeerd omgaan met multidimensionaliteit kan leiden tot een scala aan problemen die vaak als psychiatrische stoornissen worden gediagnosticeerd.
  • Het is belangrijk dat je je eigen innerlijke stem vindt, zodat je tot uitdrukking kun brengen wat je hier komt doen.
  • Hoewel je anders bent dan de gemiddelde mens op aarde heb je buitengewone gaven en talenten. Naast het leren omgaan met de problemen die je mogelijk ondervindt mag je je talenten en gaven herkennen en ze vormgeven vanuit de vreugde in je hart.
Meer informatie over nieuwetijdskinderen en -volwassenen

Begeleiding nieuwetijdskind (16+)

welcome-hyacinth-787841_300

Ik geef begeleiding aan iedereen die zich verbonden voelt met nieuw bewustzijn. Of je nu jezelf herkent als nieuwetijdskind, indigo- kristal- sterren- of regenboogkind  die nu inmiddels (jong)volwassen is (16+).

Tijdens de begeleiding geef ik informatie over nieuw bewustzijn en reik ik je tools aan die je kunt gebruiken om jezelf als nieuwetijdskind makkelijk in dit nieuwe bewustzijn te balanceren en weer verder te mogen groeien en ontwikkelen. Daarnaast doe ik vaak energiewerk, middels geleide meditatie, zodat je jezelf kunt opschonen/helen en verder activeren naar hoger bewustzijn.
Thema’s die vaak voorkomen zijn: Het nieuwe gronden, omgaan met je eigen energie en die van anderen, versterken van je energieveld, gezonde grenzen en definitie, meditatie en visualisatie, het belang van creatie en creativiteit, bewust aanwezig zijn, multidimensionaliteit, etc.

De consulten kunnen zowel plaatsvinden in de praktijk als online.

JA, ik meld me nu aan Meer over individuele consulten

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag. Hierbij kun je beginnen met een van de online trainingen. Je kunt deze trainingen ook prima doen in combinatie met begeleiding of therapie.

Meer over online trainingen

Ook kunnen de webinars die je op deze website vindt je ondersteunen om je leven vanuit nieuwe bewustzijn vorm te geven.

Meer over webinars

Zelf ben ik een kristalvolwassene, geboren in de 1e golf. Ik ben daarmee ook hoogsensitief, helderwetend en multidimensionaal. Mijn (kristal)bewustzijn groeit en ontwikkelt zich steeds verder. Zoals dat van iedereen altijd zal blijven groeien. Dit geeft mij de mogelijkheid bij te dragen aan een verhoging van bewustzijn op deze Aarde, door ondermeer informatie die nog niet bekend is naar de Aarde te brengen en mensen met het nieuwe bewustzijn te ondersteunen.

Hieronder kun je een leuke video bekijken over een aantal kenmerken van nieuwetijdskinderen en -volwassenen 😉

Informatie over de tarieven –  Lees meer
Informatie over vergoeding – Lees meer