Online workshop: Draag bij aan de Nieuwe Aarde – Open hart voor hart

Online workshop: Draag bij aan de Nieuwe Aarde – Open hart voor hart
28 november 2016 Marisa Evelo

“In een woord, geweldig! Wat een bijzonder webinar en wat een mooie, krachtige energie! Er gebeurde zoveel dat ik het niet eens kan omschrijven. Ik had het tijdens het webinar echt bloedheet en na afloop weer koud. Ik was voor m’n gevoel ook erg ver weg en kreeg van alles te zien, waaronder ook helder wat mijn doel is om bij te dragen aan de nieuwe aarde. Heel mooi dus 🙂 ” – Yvonne

Draag bij aan de Nieuwe Aarde – Open hart voor hart. Vanuit de liefde voor de mensheid onderling. 

Sinds een aantal jaren is de mensheid in staat de liefde die ze ervaren voor de mensen onderling heel efficiënt in te zetten in het proces van opschoning dat nu wereldwijd plaatsvindt. Steeds weer als er grote natuurrampen, terroristische aanslagen etc. zijn zie je hoe sommige mensen in staat zijn zichzelf  te ontdoen van drama, zoals boosheid, haat, verdriet, angst etc. (onderdelen van het 3 dimensionaal bewustzijn). Ze openen hun hart vanuit liefde en mededogen naar zichzelf, de slachtoffers en ook de daders. Op deze manier maken zij de weg vrij naar het leven op de Nieuwe Aarde waar we zullen leven vanuit 5 dimensionaal bewustzijn. Ook de betrokkenheid (verbondenheid vanuit de liefde voor de mensheid) van de rest van de mensheid overal op de Aarde draagt aan dit proces bij. Ook jij kunt hier dus aan bijdragen!

Doe mee! Draag bij aan de Nieuwe Aarde

Er is natuurlijk geen enkele reden om pas na catastrofes, rampen en aanslagen aan dit proces van het opengaan van ieders hart te werken. Daarom dit webinar waarin je je hart opent vanuit de liefde van de mensheid onderling, het onderling verbindt en de energie inzet voor de Nieuwe Aarde.
In de activatie (energiewerk dmv geleide mediatie) word je begeleid je hart te openen vanuit vijf dimensionaal bewustzijn.

Doe mee voor jezelf en de mensheid en zet je hart in om de Nieuwe Aarde weer een stapje dichterbij te brengen. De Nieuwe Aarde, waar we zullen leven vanuit Liefde en Eenheid.

In deze online workshop: informatie, uitleg en een activatie (energiewerk dmv geleide meditatie).

Mogelijke effecten

  • Je hart zal zich verder openen.
  • Je kunt meer liefde en licht dragen/Zijn.
  • Je zult meer liefde in je leven ontvangen, want wat je geeft krijg je altijd ook weer (meervoudig) terug
  • Door het energiewerk in de geleide meditatie zullen mensen overal op de wereld makkelijker in staat zijn hun hart te openen en emoties als angst, haat, woede, verdriet los te laten.
  • Een stap voorwaarts in het proces naar de Nieuwe Aarde met 5 dimensionaal bewustzijn. Leven vanuit Liefde en Eenheid. Vrij van 3 dimensionale emoties en gedachten.

Informatie en aanmelden

  • Online workshop*: ‘Draag bij aan de Nieuwe Aarde – Open hart voor hart’. (Video + geluidsopname van de video)
  • Duur: ca. 1.09 minuten
  • Toegang tot de online workshop: 1 maand. Je kunt een geluidsopname van de video downloaden. Zo heb je het materiaal altijd tot je beschikking. 
  • Prijs: EUR 25,00

*Je hoeft niet te kijken als de workshop live gaat, je kunt het een maand lang en dus ook achteraf en meerdere keren bekijken! Deelnemen aan de opname van de online workshop werkt even krachtig als deelname aan de live online workshop.

JA, ik bestel nu deze online workshop

Delen op social media

Deel deze informatie zodat ook anderen kunnen meedoen aan dit prachtige webinar en de Nieuwe Aarde door bewuste creatie vanuit het hart weer een stapje meer aanwezig is. Dankjewel!