Gratis meditatie: kosmische poort activatie

Gratis meditatie: kosmische poort activatie
4 april 2020 Marisa Evelo

Gratis meditatie: kosmische poort activatie

Op 04-04-2020 opende zich een belangrijke kosmische poort die je toegang gaf tot je kosmische bewustzijn dat niet eerder voor je toegankelijk was. Afgestemd op liefde, eenheid en verbondenheid. Je werd uitgenodigd de binnenstromende nieuwe kosmisch energie te ankeren tot in je DNA.

Gedurende het hele jaar zijn er poort dagen. Je kunt deze meditatie dan herhalen 🙂

Voor deze poortdagen geldt: Plaats de intentie dat je nieuwe downloads ontvangt en er nieuwe en eerder geïnstalleerde downloads in je worden geactiveerd, passend bij de betreffende poortdag. En sta toe….

In de meditatie beweeg je mee in de flow die vanuit de geopende kosmische poort tot je beschikking komt en zul je deze op verschillende manieren ankeren. Voor jezelf, de mensheid, de Aarde, de kosmos.

Weer een prachtige volgende stap om deze Corona crisis om te buigen naar een kans en te bewegen het Nieuwe Aarde bewustzijn in. Van angst naar Liefde.

Kosmische poort activatie (meditatie)

De video bestaat uit uitleg over de kosmische poort en de meditatie.

De uitlijning van de planeten die deze activatie ondersteunen zal nog even doorwerken, vandaar dat je de meditatie nog een paar dagen kunt herhalen.


Steun het werk van Marisa met een donatie!

Ben je blij met het gratis werk van Marisa?
Wil je dat ik ook in de toekomst met regelmaat mijn gratis werk voor je beschikbaar stelt?
Steun dan haar werk met een donatie. Op deze manier kan zij haar licht en liefde via haar gratis online materiaal de wereld in blijven brengen. Alvast reuze bedankt!

Ja, ik doneer nu

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.