Gratis meditatie: kosmische poort meditatie (04-04-2020 activatie)

Gratis meditatie: kosmische poort meditatie (04-04-2020 activatie)
1 januari 2020 Marisa Evelo

Gratis meditatie: kosmische poort meditatie (04-04-2020 activatie)

In het gratis webinar ‘Het Corona virus – Hoe ga jij om met onzekerheid en angst’ van 22-03-2020 licht ik de geestelijk aspecten van het corona virus toe. Informatie, uitleg, tips en een meditatie om vanuit onzekerheid en angst weer kalmte, balans en vertrouwen in jezelf te brengen.

Op 04-04-2020 opent zich een belangrijke kosmische poort die je toegang geeft tot je kosmische bewustzijn dat niet eerder voor je toegankelijk was. Afgestemd op liefde, eenheid en verbondenheid. Je wordt uitgenodigd de binnenstromende nieuwe kosmisch energie te ankeren tot in je DNA.

In de meditatie beweeg je mee in de flow die vanuit de geopende kosmische poort tot je beschikking komt en zul je deze op verschillende manieren ankeren. Voor jezelf, de mensheid, de Aarde, de kosmos.

Weer een prachtige volgende stap om deze Corona crisis om te buigen naar een kans en te bewegen het Nieuwe Aarde bewustzijn in. Van angst naar Liefde.

Kosmische poort meditatie (04-04-2020 activatie)

De video bestaat uit uitleg over de kosmische poort en de meditatie.

De uitlijning van de planeten die deze activatie ondersteunen zal nog even doorwerken, vandaar dat je de meditatie nog een paar dagen kunt herhalen.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.