WINTER VERSTILLING: Anker het 5e element Liefde (Gratis webinar)

WINTER VERSTILLING: Anker het 5e element Liefde (Gratis webinar)
3 juni 2022 Marisa Evelo

WINTER VERSTILLING: Anker het 5e element Liefde (Gratis webinar)

Onder de naam WINTER VERSTILLING zijn verschillende eerdere gratis webinars voor korte tijd opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.

Net als voor de natuur is ook voor de mens de winter immers bedoeld voor verstilling, een naar binnen keren, en reflectie.

Enjoy en in-joy 🥰
Liefs,

Marisa


Gratis webinar: Anker het 5e element Liefde

Activatie waarin het 5e element (Liefde 5D en hoger) via jou als mens geankerd wordt in jezelf en vervolgens jouw fysieke lichaam en dat van de Aarde wordt ingebracht. Een wezenlijke stap in de cocreatie van De Nieuwe Aarde.

In de 3 dimensionale fysieke werkelijkheid, zoals wij die hier op Aarde vele eeuwen hebben ervaren, werd materie opgebouwd uit 4 elementen: aarde, water, lucht en vuur.

Nu de mens in staat is aanwezig te zijn in 5D bewustzijn (en hoger) kan ook het 5e element, het element Liefde (5D en hoger), naar de Aarde gebracht worden en gebruikt worden in de creatie van de nieuwe fysieke werkelijkheid van De Nieuwe Aarde, inclusief je eigen lichaam.

De mens fungeert in dit proces als anker om het 5e element de Aarde in te brengen, zodat er een cocreatie kan ontstaan vanuit het bewustzijn van de diverse elementen, afgestemd op 5D bewustzijn en hoger.
Voor het creëren van De Nieuwe Aarde is ook het bewustzijn van de reeds aanwezige elementen verhoogd naar 5D bewustzijn en hoger.

Activatie

In dit webinar Anker het 5e element Liefde zul je een zeer krachtige activatie ontvangen én zelf activator zijn van een prachtige en krachtige activatie ten gunste van De Nieuwe Aarde.

Het energiewerk van de eerdere webinars van dit 1e half jaar van 2022 zijn allemaal ondersteunend om de activatie van dit webinar Anker het 5e element Liefde vanuit het hoogste potentieel te laten plaatsvinden.

In dit webinar Anker het 5e element Liefde wordt je ondersteunt om eerst de energie in jezelf op te bouwen naar 5D bewustzijn en hoger. Vervolgens combineer je de Liefde uit de Christus matrix met het Licht van je ziel en doe je diverse activaties met het 5e element Liefde. Zodat de Nieuwe Aarde gecreëerd kan worden in een cocreatie van 5 elementen (aarde, water, lucht, vuur, en Liefde). Alles afgestemd op 5D bewustzijn en hoger.


Gratis webinar: Anker het 5e element Liefde (49:48 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂 Doneren

Herhaal ook gerust de eerdere webinars Van gedoe naar flow en Innerlijke kracht 5D zodat dit webinar Anker het 5e element Liefde vanuit jouw hoogste potentieel kan plaatsvinden.


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief