Gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede

Gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede
6 juli 2024 Marisa Evelo

Gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede

Na de diverse bijzonder krachtige activaties en de diepe opschoningen die je het afgelopen half jaar hebt gedaan (terug te bekijken als ZOMER FUN webinars) ondersteunt de energie van deze zomermaanden je in het activeren van een nieuwe, hogere balans. Hiervan maken we gebruik bij de 1e activatie in dit gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede.

Misschien heb je al opgemerkt dat je oude balans gebaseerd op een lagere energie niet goed meer werkt. Het is tijd om op te schakelen. De uitnodiging is om deze zomermaanden een nieuwe hogere balans aan te nemen én om te oefenen om hierin stabiel aanwezig te zijn. Zodat je na de zomermaanden een fijne nieuwe start kunt maken vanuit deze hogere balans.

In dit gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede ga je nog een stap verder. Vanuit de hoge balans gebaseerd op het nieuwe licht dat op dit moment in je ontsloten is open je je hart voor een meer diepe vrede (2e activatie: hart activatie). Deze diepe vrede zet je vervolgens op verschillende manieren in. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je medemens, met name de mensen die het gevoel of het idee hebben vast te zitten in de 3d matrix.

Je bent hier immers met een reden. Je bent van waarde en je bent betekenisvol. Jouw inzet met dit energiewerk wordt meer dan alleen gewaardeerd. Het kan een verschil maken in hoe het spel van de transformatie van een 3D Aarde naar 5D Aarde verder gespeeld wordt.

Het is dus heel fijn, betekenisvol en van waarde als je dit gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede regelmatig herhaalt. Dagelijks is prima 👍🏻😀🕊️❤️
Zodat je de nieuwe hogere balans goed die in jezelf kunt stabiliseren. Én zodat je de vrede op aarde ondersteunt. 

Enjoy en Injoy.

Harte groet,
Marisa Evelo


Gratis webinar Zomeractivatie: Balans – Vrede (40:27 minuten)

Blij met dit webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂
Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief