Gratis webinar: Coderingen

Gratis webinar: Coderingen
13 december 2021 Marisa Evelo

Gratis webinar: Coderingen

Het is zover. Het afsluitende energiewerk van 2021. De kroon op je eerder energiewerk!
Een opschoning van eeuwenoude coderingen in het DNA van de mensheid en een diepe verfijnde activatie van de hart energie.

  • Krachtige opschoning van diep geïmplementeerde oude coderingen die collectief in het DNA van de mensheid zijn aangebracht. Ze weerhouden je in meerdere of mindere mate om je vrij te bewegen buiten het 3D bewustzijn.
  • Diepe activatie van de hart energie en het vrouwelijk christus bewustzijn.

Tijdens de val van bewustzijn zijn er in het DNA van de mensheid coderingen aangebracht die de mensheid eeuwenlang vastgehouden heeft in 3D bewustzijn. Enerzijds weerhielden ze je ervan om qua bewustzijn dieper te vallen dan 3D. Vandaar dat er niet gesproken wordt over 2D bewustzijn. Anderzijds maakte de coderingen het ook lastig om je te openen voor hoger dimensionaal bewustzijn (4D, 5D, multi D).

Voorheen was een opschoning van deze coderingen niet mogelijk omdat het bewustzijn van de mensheid nog te veel in en rondom de 3D vibratie schommelde. Hoewel de media je willen doen geloven dat het nog steeds kommer en kwel is, en je geen andere keuze hebt dan in 3D drama te leven is er intussen voldoende hoger bewustzijn in de mensheid aanwezig om nu een opschoning op deze eerder aangebrachte coderingen te doen.

En dat is fantastisch nieuws. Want die oude coderingen vormen een blok aan je been, waardoor het lastig is om langere tijd in 4D, 5D of multi D bewustzijn aanwezig te zijn.

Misschien ben jij iemand die zichzelf langere tijd heeft getraind om in 4D bewustzijn en zelfs hoger aanwezig te zijn. Maar dat blok blijft je maar naar beneden trekken. Zo vermoeiend.

Dus prachtig dat het nu opgeschoond mag worden. Een groot cadeau voor de afsluiting van dit jaar. En heel wezenlijk om jezelf buiten het 3D drama overeind te houden in 2022. Want de 3D dualiteit zal het komend jaar alleen maar meer zichtbaar worden.

In dit webinar zul je begeleid worden (door je eigen hogere bewustzijn en het groepscollectief waartoe je behoort) om 3 specifieke coderingen te ontmantelen en op te schonen. Voor jezelf en voor de mensheid.

Er zal vervolgens ook een activatie plaatsvinden in de hart energie, want december is de maand waarin ieders hart gestimuleerd wordt zich meer te openen. Deze activatie zullen plaatsvinden in de meer verfijnde varianten van het vrouwelijk christus bewustzijn die nu veel eenvoudiger kunnen beklijven.

Wat een prachtig geschenk. Met recht qua energiewerk het hoogtepunt van 2021.


Gratis webinar: Coderingen (53:38 minuten)

<
De energie voor dit webinar bouwt zich vanaf 12 december met grote stappen op voor de opschoning en activatie  van dit webinar.
De periode van 12 december tot 21 december is hier specifiek heel vruchtbaar voor.
Je mag het webinar vervolgens gerust nog een aantal keren herhalen.

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief