ZOMER FUN: Compassie 2.0 (Gratis webinar)

ZOMER FUN: Compassie 2.0 (Gratis webinar)
31 oktober 2023 Marisa Evelo

ZOMER FUN: Compassie 2.0 (Gratis webinar)

Onder de naam ZOMER FUN zijn verschillende eerder opgenomen gratis webinars deze zomerperiode opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.
Je kunt nu heerlijk vanuit je luie stoel, en in je eigen tijd de webinars opnieuw bekijken/beluisteren, en je voordeel doen met het diepe energiewerk dat je daarin aangeboden krijgt.

Enjoy en in-joy 🥰
Liefs,

Marisa


De transformatie van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn (en hoger) is in volle gang. Waardoor er wereldwijd keer op keer 3D structuren bovenkomen om losgelaten te worden. Soms gaat het hierbij om eeuwenoude 3D structuren. Die als spel zijn begonnen, waarbij we nieuwsgierig waren hoe we ons binnen dat spel konden bewegen. Maar vervolgens in de loop van de tijd verstrikt raakten in de gevormde regels en dogmatiek binnen dat spel.
Ingewikkelde starre oeroude structuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slavernij, discriminatie, dominantie en ook oorlogen die al eeuwenlang steeds weer opvlammen. Maar ook familieruzies die generaties lang doorgaan.

Hoe breng je weer ruimte in deze starre structuren? Hoe zorg je dat jij zelf en andere mensen zich uit hun vast gepinde posities kunnen losmaken? Posities die soms niets met de nu levende personen te maken hebben, maar vooral bepaald worden door de plek/ het gezin van geboorte, de heersende religie of cultuur.

Compassie 2.0

Een hart energie die dit proces van het verzwakken en uiteindelijk loslaten van 3D structuren ondersteunt is Compassie. Met compassie ondersteun je de ander om in haar/zijn eigen kracht te gaan staan. Het gaat dus niet om iemand te redden of iets te fiksen.
Compassie brengt een change of mind én een change of heart op gang.

Hoe dat werkt wordt in het webinar uitgelegd, maar bovenal kun je in het webinar deelnemen aan de activatie Compassie 2.0.

De energie van compassie zal tijdens de activatie naar het hoogste potentieel opgebouwd worden. Deze is dus niet vergelijkbaar met de energie van een activatie van een paar jaar of zelfs maar een jaar geleden. Er is nu immers een veel hoger bewustzijn beschikbaar om in aanwezig te zijn.
In dit webinar Compassie 2.0 zal de energie van compassie onder meer opgebouwd worden vanuit de liefde in je heilig hart (Christus matrix) en het licht van je eigen geest (pijnappelklier).

Dit is waarvoor je gekomen bent

Het brengen van Licht naar 3D structuren, zodat deze minder star worden en uiteindelijk vanuit de betrokken zelf veranderd zullen worden is een belangrijke reden waarom je hier op Aarde bent. Het is een essentieel stuk van wat jij kunt bijdragen aan de transformatie naar de Nieuwe Aarde.

In dit webinar
1. Introductie:

  1. Algemene introductie.
  2. Uitleg: Verschil fysieke 3D en 5D Aarde – de verschillende bewustzijnsniveaus.
  3. Uitleg en voorbereiding op de activatie Compassie 2.0

2. Krachtige en diepe activatie Compassie 2.0

Enjoy en Injoy.

Harte groet,
Marisa Evelo

TIP: Ter voorbereiding van dit webinar kan het behulpzaam zijn de Pijnappelklier activatie 2023 (online workshop) te doen/ herhalen. Ook is het ondersteunend om vooraf naar het gratis webinar Van Medelijden naar Compassie te kijken.


Gratis webinar: compassie 2.0 (1:05:04 minuten)


Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂
Doneren


De Aah Klank

De Aah klank opent je hart en hartchakra.
Luister vanuit je hart naar de  naar de laatste Ave Maria klanken  (vanaf 3:59 minuten ) en laat de Aah klank je hart raken. Zeker als je bewust eerst jezelf opent voor de energie van compassie kan bij het beluisteren van deze Ave Maria Aah klank je hart diep geopend worden en vindt er soms spontaan een opschoning en activatie plaats.


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief