WINTER VERSTILLING: De leegte voorbij (Gratis webinar)

WINTER VERSTILLING: De leegte voorbij (Gratis webinar)
21 september 2022 Marisa Evelo

WINTER VERSTILLING: De leegte voorbij (Gratis webinar)

Onder de naam WINTER VERSTILLING zijn verschillende eerdere gratis webinars voor korte tijd opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.

Net als voor de natuur is ook voor de mens de winter immers bedoeld voor verstilling, een naar binnen keren, en reflectie.

Enjoy en in-joy 🥰
Liefs,

Marisa


Steeds vaker vertel ik over een nieuwe werkelijkheid die nu concreet vorm aan begint te nemen. Een tastbare fysieke nieuwe werkelijkheid, die bestaat naast de oude werkelijkheid. De Nieuwe Aarde. Toegankelijk voor hen die in 5D en multidimensionaal bewustzijn aanwezig zijn.
Maar zelfs hele groepen spiritueel ontwikkelde mensen hebben moeite hiermee verbinding te maken. Dit te beleven.
Okay, ze beseffen het 3 dimensionale spel los te willen laten. Niet langer te willen leven vanuit gebrek en angst. Blijven hier steeds vaker buiten. Zijn geen actief deel meer van 3D drama. Hebben allerlei oude, niet passende zaken opgeschoond en losgelaten. Soms heel concreet, zoals het loslaten van een baan, huwelijk, woning. Dit kan een prachtige vooruitgang zijn. Heel bevrijdend voelen. En dan?

Voor sommigen geldt dat er na die bevrijding vooral leegte waarneembaar is. Niet echt nieuwe dingen gecreëerd worden vanuit 5D bewustzijn.
Waar ligt dat aan? Wat is de oorzaak dat je leegte ervaart, weinig echt nieuwe creaties manifesteert? Er valt wel van alles weg, maar het nieuwe dient zich niet aan. Je lijkt in leegte te blijven hangen. Hoe kom je voorbij deze leegte?

Zoals je weet is heel wezenlijk dat je je oude 3D emoties, gedachten en bijbehorende patronen hebt opgeschoond. Want je kunt je oude 3D bagage niet meenemen de nieuwe fysieke 5D werkelijkheid in.

En er is nog een andere essentiële stap die je mag zetten om vanuit 5D bewustzijn de nieuwe 5D werkelijkheid te creëren en te manifesteren. Dit heeft alles te maken met een hoger octaaf waarin je die als ‘werkruimte’ fungeert om je 5D werkelijkheid concreet vorm te geven.

In dit gratis webinar De Leegte voorbij hierover informatie, uitleg en een mooie krachtige activatie.

Doe mee met dit webinar. Want JIJ bent het medium, de schakel, de tussenpersoon die de nieuwe 5D werkelijkheid naar de Aarde kunt brengen. DIT is waarvoor je gekomen bent. Om de hemel naar de Aarde te brengen. Dus zet die stap, de leegte voorbij….

Meer uitleg over dit webinar kun je ook lezen in de inleiding van de nieuwsbrief ‘De pareltjes voorbij’.


Gratis webinar: De leegte voorbij (35:14 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂 Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief