Gratis webinar: Hart activatie 2020 – Bevrijding van binnenuit

Gratis webinar: Hart activatie 2020 – Bevrijding van binnenuit
21 juni 2020 Marisa Evelo

Gratis webinar: Hart activatie 2020 – Bevrijding van binnenuit

Uitleg & informatie, een opschoning & activatie gericht op het openen van je hart naar het potentieel dat op dit moment mogelijk is, met hogere én ook nieuwe frequenties van liefde en licht.


De periode van de (gedeeltelijke) lockdown is een uitnodiging om meer in verbinding te gaan met wie je werkelijk bent: Liefde licht bewustzijn. Je hart mag verder open én haar liefde en licht mag op een hoger niveau stralen.

In de eerste weken van de lockdown kreeg je kosmisch gezien een duwtje om met je aandacht naar binnen te keren. De boodschap was letterlijk: Blijf thuis! De lockdown was en is een prima gelegenheid om af te schakelen van de hectiek in de wereld en in jouw leven. Terug naar jezelf.

Vervolgens is er veel opgeschoond, bewust en onbewust. Letterlijk in en om het huis, maar vaak ook geestelijk. Oude blokkades, weerstanden en andere varianten van ‘sloten’ op je hart konden en kunnen worden verwijderd.

Op deze manier is er meer ruimte in je hart ontstaan. Het kan hogere én ook nieuwe frequenties aan liefde en licht dragen. Een bevrijding van binnenuit!

Deze hogere hart energie zal je enorm steunen in je ontwikkeling het 5 dimensionale bewustzijn in én kun je meteen inzetten in de vorming van de Nieuwe Aarde.

Doe dus mee met deze hart activatie (gratis webinar), en draag bij aan de ontwikkeling van jezelf als Nieuwe Aarde Mens (leven in de 5e dimensie en hoger) én de vorming van Nieuwe Aarde.

Opbouw webinar

Dit keer niet alleen een meditatie maar weer wat meer informatie en uitleg voorafgaand aan het webinar.

1. Uitleg en informatie
2. Meditatie : Hart activatie (opschoning en activatie)
3. Nawoord


Aanmelden en direct bekijken


Vul bovenstaand blok in en je kunt het gratis webinar direct bekijken.


Steun het werk van Marisa met een donatie!

Ben je blij met het gratis werk van Marisa?
Wil je dat ik ook in de toekomst met regelmaat mijn gratis werk voor je beschikbaar stelt?
Steun dan haar werk met een donatie. Op deze manier kan zij haar licht en liefde via haar gratis online materiaal de wereld in blijven brengen. Alvast reuze bedankt!

Ja, ik doneer nu

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.