Gratis webinar: Helderheid 5D

Gratis webinar: Helderheid 5D
15 november 2021 Marisa Evelo

Gratis webinar: Helderheid 5D

In dit webinar een diepe en zeer krachtige activatie van Helderheid 5D om de informatie van je hoger zelf en anderen helder te kunnen waarnemen én ook zelf helder te zijn in communicatie. Meer helder zien, meer helder horen, meer helder spreken. Wat een ver-licht-ing!

  • Wil je graag meer je eigen innerlijke stem/ innerlijke leiding/ hoger zelf waarnemen? Deze meer helder zien en horen?
  • Wil je de gigantische informatiestroom van de buitenwereld met meer helderheid kunnen waarnemen? Zodat deze je minder overspoelt, en je vanuit helderheid en in keuzevrijheid je eigen positie kunt bepalen?
  • Wil je zelf graag meer helder zijn in communicatie naar je medemens toe? Meer helderheid in je spreken?

Doe dan mee met dit webinar en ontvang een krachtige activatie op het gebied van Helderheid 5D!


In het verleden was het zo dat je vaak weinig informatie kreeg van de buitenwereld. Ook de informatie van je eigen innerlijke leiding ervaarde je vaak als beperkt en verre van duidelijk en helder. Je mistte letterlijk een aantal informatie stromen om een heldere kijk op zaken te kunnen hebben.

Sinds de tijd van het internet en de social media is dit qua informatie van de buitenwereld compleet veranderd. Er is een surplus aan informatie die iedere dag weer naar je toestroomt.

Als je deze informatie ontvangt terwijl je verbonden bent met je 3D bewustzijn, en daarmee leeft vanuit drama en angst, creëert deze gigantische informatiestroom vaak chaos en verwarring. Er is weinig voor nodig om door deze informatie stroom overspoelt te raken. En vervolgens nog meer angst te ervaren.

Het is dan ook fantastisch dat je in dit webinar een zeer krachtige en diepe activatie mag ontvangen om helder te kunnen waarnemen, op 5D bewustzijnsniveau en hoger. Helderheid 5D

De activatie is er op gericht om de informatie van je hoger zelf en de universele geest helder te kunnen ontvangen. Zodat je deze helder kunt zien en helder kunt horen.

Ook wordt je door deze activatie ondersteunt om in de brei aan informatie van de buitenwereld meer helder waar te nemen. Verbanden te zien die tussen de regels geschreven zijn, maar vanuit 3D bewustzijn niet waargenomen kunnen worden.

En tenslotte zet je door de activatie in Helderheid 5D een stap voorwaarts om zelf meer helder te communiceren. Meer helderheid in je spreken, omdat je zelf meer helder bent 🙂

De zeer krachtige activatie in Helderheid 5D vindt plaats vanuit een samenspel van de liefde in je hart en het licht in je pijnappelklier. Er zullen ook kristallen in je worden geactiveerd om informatie helder te ontvangen.

Dit webinar vormt tevens een opstap naar de krachtige activatie rond 21 december, die qua activatie het hoogtepunt vormt van dit jaar (2021).


Gratis webinar: Helderheid 5D ( 37:00 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂


Donaties

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Ja, ik doneer nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.