Heling grensoverschrijdend gedrag (Gratis webinar)

Heling grensoverschrijdend gedrag (Gratis webinar)
22 januari 2022 Marisa Evelo

Gratis webinar: Heling grensoverschrijdend gedrag

“Wat een prachtige Heling van Grensoverschrijdend Gedrag. Hoe kan ik je voldoende bedanken voor zoveel zuiverheid, liefde en integriteit.” – Marloes, bron: e-mail.


De komende jaren zal al het oude 3D drama bovenkomen om opgeschoond te worden. Alles wat eeuwenlang achter deuren weggesloten is geweest zal zichtbaar worden. Niet om er een nieuw drama van te maken. Maar met de uitnodiging om dit oude drama op te schonen en los te laten.

De heling is breder gericht dan alleen seksueel grensoverschrijdend gedrag

Het jaar 2022 was nauwelijks begonnen en een heftige variant van grensoverschrijdend gedrag kwam in het daglicht te staan en werd breeduit in de media neergezet. Seksueel grensoverschrijdend gedrag. Dit riep bij veel mensen persoonlijke herinneringen op die soms jarenlang angstvallig achter geestelijke deuren zijn weggesloten. Of waar al flink aan gewerkt is, maar blijkbaar toch nog steeds lading opzit.

Dit webinar is breder van opzet dan alleen seksueel grensoverschrijdend gedrag. Ook allerlei andere varianten waarin je grenzen zijn overschreden kunnen geheeld worden in de krachtige opschoning die er in dit webinar plaats vindt. Grensoverschrijdend gedrag op persoonlijk, fysiek, emotioneel, mentaal, financieel, politiek gebied. Noem maar op. Er zijn vele varianten waarin anderen over je grenzen heen kunnen zijn gegaan. Of jij wellicht over de grenzen van anderen bent gegaan. Beide kanten mogen geheeld worden. Het slachtoffer en de dader zijn beiden verdwaald in een drama, ver weg uit de liefde in hun hart.

Kortom deze heling is geschikt voor iedereen. Grensoverschrijdend gedrag, in welke variant dan ook, mag in zijn geheel opgeschoond worden. Zodat het in liefde kan worden losgelaten.

Activatie om los te zijn van grensoverschrijdend gedrag

In het webinar zul je bovendien een activatie doen van 5D ondersteunende energie zodat je niet langer deelgenoot hoeft te zijn van het grensoverschrijdende drama dat eeuwenlang op de Aarde aanwezig was. Het oude drama van grensoverschrijdend gedrag mag vervangen worden door de 5D varianten van liefde en het licht in je hart.

Het bewustzijn, de liefde en het licht van Maria Magdalena zal in dit webinar een krachtige onderstroom vormen  voor de opschoning en activatie.


Gratis webinar: Heling Grensoverschrijdend gedrag (51:18 minuten)


Je kunt dit webinar meerdere keren herhalen zodat je verschillende grensoverschrijdend gedrag kunt helen. En ook om de heling stapsgewijs in de mate die aangenaam voor je is steeds dieper in je te laten doorwerken.
Je mag het webinar dus gerust een aantal keren herhalen.

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂 Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief