Gratis webinar: Kosmische zuivering

Gratis webinar: Kosmische zuivering
5 december 2022 Marisa Evelo

Gratis webinar: Kosmische zuivering

Deze Kosmische zuivering wordt ondersteunt vanuit de Bron!

Het afsluitende webinar van 2022 betreft een kosmische zuivering. Deze zuivering gaat veel dieper en verder dan de gebruikelijke opschoningen. Zij wordt ondersteunt vanuit de Bron. Meer uitleg hierover in het webinar.

Het hele jaar 2022 is toegewerkt naar deze kosmische zuivering. In de decembermaand, de maand van het hart, kan deze kosmische zuivering bovendien ondersteund worden vanuit de Christus matrix (Lees: bewustzijn dat is afgestemd op liefde, eenheid en verbondenheid). Hoe mooi kun je het krijgen!

In deze kosmische zuivering wordt je ondersteunt om je verbindingen met de 3D matrix te zuiveren. Zodat je je eenvoudiger staande kunt houden in je 5 dimensionale bewustzijn en aanwezig kunt zijn in het hogere octaaf. Opdat je kunt bijdragen aan de vorming van de fysieke 5e dimensie, de Nieuwe Aarde.

In dit webinar: informatie en uitleg, en een meditatie met krachtig energiewerk om deze diepe kosmische zuivering te laten plaatsvinden.

Ook vind je meer uitleg in de nieuwsbrieven die ik rond de tijd van het verschijnen van dit webinar heb verstuurd/ zal versturen.


Gratis webinar: Kosmische zuivering (48:55 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂 Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief