ZOMER FUN: Nieuw Licht (Gratis webinar)

ZOMER FUN: Nieuw Licht (Gratis webinar)
25 maart 2024 Marisa Evelo

ZOMER FUN: Nieuw Licht (Gratis webinar)

Onder de naam ZOMER FUN zijn verschillende eerder opgenomen gratis webinars deze zomerperiode opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.
Je kunt nu heerlijk vanuit je luie stoel, en in je eigen tijd de webinars opnieuw bekijken/beluisteren, en je voordeel doen met het diepe energiewerk dat je daarin aangeboden krijgt.

Enjoy en in-joy 🥰

Liefs,
Marisa


 Nieuw Licht

Een jaar nadat je aan de viering Sluiers ontsluierd/ Heaven’s cross hebt kunnen deelnemen is er nu dit gratis webinar Nieuw Licht met een Nieuw Licht Activatie. Geen toeval natuurlijk.

Tijdens de eerdere viering Sluiers ontsluierd/ Heaven’s cross is de sluier tussen jou als mens en je goddelijk bewustzijn voorzichtig geopend. Nu deze sluier een jaar lang meer openstaat begint dit hogere bewustzijn als Nieuw Licht naar je toe te stromen en kun je vanaf nu hier de eerste voorzichtige persoonlijke ervaringen mee hebben. Persoonlijk want je zult dit vanuit je eigen hartenergie op jouw persoonlijke manier kunnen waarnemen.

Op dit moment kun je dit Nieuwe Licht meestal nog niet rechtstreeks waarnemen. Het is alsof het aan de rand van je waarneming zit. Misschien neem je het waar als een sprankeling en lichtheid die plots eventjes in om en door je heen beweegt. Misschien neem je nieuwe kleuren waar, of ruik je nieuwe geuren. Je kunt merken dat je meer mogelijkheden op je pad krijgt, en soms ook sneller creëert. Maar bovenal is de aanwezigheid van dit Nieuwe Licht aan de rand van je waarneming. Alsof je iets vaag in je ooghoeken waarneemt. Het is er wel, maar je kunt het nog niet rechtstreeks aankijken.

Een nieuw pad

Met het ontvangen en voorzichtig beginnen waar te nemen van dit Nieuwe Licht begint een Nieuw Pad waarin je je eigen leven creëert samen met en één met het licht van je hogere bewustzijn. Leven als Nieuwe Aarde Mens op de Nieuwe Aarde.

Herhaal de activatie zodat het Nieuwe Licht meer en meer naar je toe kan stromen en je deze geleidelijk aan voorzichtig begint waar te nemen. In het volgende gratis webinar zullen we daarvandaan verder gaan.

Enjoy en Injoy.

Harte groet,
Marisa Evelo


Gratis webinar: Nieuw licht (45:40 minuten)


Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂
Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief