Gratis webinar: Ochtendgloren – De gouden zon

Gratis webinar: Ochtendgloren – De gouden zon
3 mei 2024 Marisa Evelo

Gratis webinar: Ochtendgloren – De gouden zon

Dit webinar bevat 2 activaties die samen plaatsvinden.

Ochtendgloren
In het licht van het ochtendgloren ga je verder met de activatie van het Nieuwe Licht dat vanuit je hoger, je goddelijk bewustzijn naar je toestroomt. Dat licht is in de activatie van vandaag meer diep, meer vol, meer steady, en heeft andere frequenties

Het ochtendgloren is deel van het proces van nacht naar dag. De verandering van nacht naar dag verloopt in 4 stappen.
Het ochtendgloren is het proces waarbij vanuit de donkere nacht het eerste licht al via de horizon omhoog sijpelt, maar de zon nog onder de horizon staat. Bij het ochtendgloren is de zon nog niet zichtbaar, deze zit nog helemaal achter de horizon. Maar het licht gloort vanachter de horizon omhoog.

Het ochtendgloren van je goddelijke bewustzijn
Qua het ontvangen van goddelijk bewustzijn zitten we als mensheid nu in een vergelijkbaar proces. Je hebt eeuwenlang geleefd vanuit 3d bewustzijn. Nacht. De sluier is inmiddels opengebroken en sinds kort sijpelt dat goddelijk bewustzijn als in een ochtendgloren naar je toe. Het goddelijk bewustzijn blijft achter de horizon, is nog niet direct voor je waarneembaar. En toch kun je het wel al wat ervaren.

De gouden zon
Ook zal er een activatie zijn vanuit de glimlach in je hart. In je hart komt de herinnering boven van je oorsprong, je goddelijk bewustzijn. Dat maakt dat de glimlach in je hart dieper wordt en gaat stralen als een stralende gouden zon. De innerlijke leiding, nu stralend als een gouden zon kan veel meer als innerlijke leiding vanuit je ziel gaan werken. Zodat je dat goddelijk bewustzijn kunt ontvangen, begeleidt door je ziel.

Herhaal de activatie zodat de energie je eigen is als we doorgaan met het volgende webinar. Want het proces om een Nieuwe Aarde Mens te zijn gaat met ieder stapje verder.

Enjoy en Injoy.

Harte groet,
Marisa Evelo


Gratis webinar: Ochtendgloren – De gouden zon (47:19 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂
Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief