WINTER VERSTILLING: Thuis in het hogere octaaf (Gratis webinar)

WINTER VERSTILLING: Thuis in het hogere octaaf (Gratis webinar)
9 november 2022 Marisa Evelo

WINTER VERSTILLING: Thuis in het hogere octaaf (Gratis webinar)

Onder de naam WINTER VERSTILLING zijn verschillende eerdere gratis webinars voor korte tijd opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.

Net als voor de natuur is ook voor de mens de winter immers bedoeld voor verstilling, een naar binnen keren, en reflectie.

Enjoy en in-joy 🥰
Liefs,

Marisa


In dit gratis webinar ‘Thuis in het hogere octaaf’ word je onder meer begeleid in energie werk (tijdens een meditatie) om je aanwezigheid in het hogere octaaf te vergroten en te expanderen. Vanuit dit hogere octaaf breng je vervolgens jouw 5D licht je eigen woonplek / huis in. Zodat jouw huis deel is van de fysieke 5D werkelijkheid.

In het webinar ‘De leegte voorbij uitgelegd’ is je uitgelegd wat het belang is van het aanwezig zijn in de vibratie van dit hogere octaaf, waarin je kunt ankeren vanuit je 5D bewustzijn.

Samengevat zou je kunnen zegen dat het hogere octaaf de praktische werkruimte is waarvandaan je de fysieke 5D wereld concreet vorm geeft. Alleen vanuit 5D bewustzijnsniveau kun je in de vibratie van dit hogere octaaf aanwezig zijn. Je kunt het hogere octaaf dus niet benaderen vanuit 3D bewustzijn.

Eenmaal in de vibraties van het hogere octaaf kun je aan de 5e dimensie bouwen en deze concreet neerzetten hier op Aarde. Op deze manier draag je voor jezelf bij aan jouw leven in een fysieke 5D werkelijkheid en ook de vorming van de Nieuwe Aarde.

Meer uitleg hierover vind je ook  in de nieuwsbrieven die ik rond de tijd van het verschijnen van dit webinar heb verstuurd.


Gratis webinar: Thuis in het hogere octaaf (40:33 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂 Doneren


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief