ZOMER FUN: Van Gedoe naar Flow – Gratis webinar

ZOMER FUN: Van Gedoe naar Flow – Gratis webinar
2 mei 2022 Marisa Evelo

ZOMER FUN: Van Gedoe naar Flow – Gratis webinar

Onder de naam ZOMER FUN zijn verschillende eerder opgenomen gratis webinars deze zomerperiode opnieuw online te zien. Vaak op verzoek van eerdere deelnemers die het jammer vinden dat deze webinars offline gingen.
Je kunt nu heerlijk vanuit je luie stoel, en in je eigen tijd de webinars opnieuw bekijken/beluisteren, en je voordeel doen met het diepe energiewerk dat je daarin aangeboden krijgt.

Enjoy en in-joy 🥰
Liefs,

Marisa


Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow

Er is veel gedoe op de wereld. Gedoe om naar je werk te komen, gedoe over iets in de familie, gedoe met een vriend(in), gedoe op je werk, gedoe om je boodschappen te doen. Wat het ook is. Het is een klein of groot 3D drama.

Er zijn verschillende energieën die dit 3 dimensionale gedoe op zijn plaats houden. In dit gratis webinar ‘Van Gedoe naar Flow’ ontvang je een diepe opschoning van een aantal van deze energieën , zodat je minder gedoe naar je toe hoeft te trekken. Aangevuld met een krachtige activatie van energie die je ondersteunt in de 5D flow te leven.

Vervolgens kun je het webinar en de opschoning herhalen om ook andere energieën die jouw gedoe in stand hebben gehouden op te schonen en daarmee het voor jezelf een heel stuk eenvoudiger te maken om het 3 dimensionale spel los te laten.

Wat een bevrijding 🙂


Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow (39:25 minuten)


Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief