Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow

Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow
2 mei 2022 Marisa Evelo

Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow

Het energiewerk van dit gratis webinar ‘Van gedoe naar flow’ bood ik aan in de meest recente live les van de leergang De Nieuwe Aarde Mens. De deelnemers van de leergang waren er zo enthousiast over dat ik dacht: zo’n prachtige meditatie, die wil ik graag voor iedereen beschikbaar stellen. Dus met een paar aanpassingen zodat iedereen kan meedoen hierbij een fantastische opschoning om jezelf uit het 3 dimensionale gedoe te brengen en in de 5D flow. Want zo’n prettig duwtje in de rug is toch fijn voor iedereen 🙂
Harte groet, Marisa


Er is veel gedoe op de wereld. Gedoe om naar je werk te komen, gedoe over iets in de familie, gedoe met een vriend(in), gedoe op je werk, gedoe om je boodschappen te doen. Wat het ook is. Het is een klein of groot 3D drama.

Er zijn verschillende energieën die dit 3 dimensionale gedoe op zijn plaats houden. In dit gratis webinar ‘Van Gedoe naar Flow’ ontvang je een diepe opschoning van een aantal van deze energieën , zodat je minder gedoe naar je toe hoeft te trekken. Aangevuld met een krachtige activatie van energie die je ondersteunt in de 5D flow te leven.

Vervolgens kun je het webinar en de opschoning herhalen om ook andere energieën die jouw gedoe in stand hebben gehouden op te schonen en daarmee het voor jezelf een heel stuk eenvoudiger te maken om het 3 dimensionale spel los te laten.

Wat een bevrijding 🙂


Gratis webinar: Van Gedoe naar Flow (39:25 minuten)


Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief