Gratis webinar: Verstilde aandacht

Gratis webinar: Verstilde aandacht
29 januari 2024 Marisa Evelo

Gratis webinar: Verstilde aandacht

Heb je geleerd om in aandacht stil te zijn? Prachtig! In dit webinar ga je verder dan dat.

Na het opbouwen van een aandachtige stilte verdiep je deze naar een verstilde aandacht op een diepe niveau. Zodat je de fluisteringen van je geest, het weten in je hart en de input van je hoger bewustzijn kunt waarnemen.

Er is zoveel waar te nemen in de stilte….


Gratis webinar: Verstilde aandacht

EXTRA: VERSTILDE AANDACHT, KORTE MEDITATIE, kijk onderaan deze webpagina.

Nu je meer begint te ankeren in wie je werkelijk bent, én het hogere bewustzijn makkelijker en meer naar je toe kan komen is het enorm ondersteunend om jezelf te oefenen om in verstilde aandacht aanwezig te zijn.

Verstilling is iets anders dan de stilte opzoeken. De stilte in bijvoorbeeld de natuur kun je natuurlijk prima gebruiken om een eerste stap te zetten om stiller te worden. Ook de beoefening van Mindfulness is een stap in de goede richting. Mindfulness: vanuit een aandachtgerichtheid gewaar zijn van wat je denkt, voelt en wat er in je lichaam gebeurt. Nieuwsgierig, Niet oordelend en in het Nu.

Verstilde aandacht gaat verder dan een aandachtige stilte. Het gaat bijvoorbeeld over een centreren in jezelf. In je hart, in verbinding met de liefde en het licht dat je bent. Zodat je je hoger bewustzijn kunnen waarnemen. Vanuit een diepe verstilling haarscherp en loepzuiver waarnemen, met een strakke nauwgezette focus.

Tijdens de activatie bouw je eerst een platform, zodat je goed aanwezig bent in jezelf. Stapje voor stapje bouw je dit verder uit en verdiep je dit. Zodat je vanuit verstilde aandacht de input van je hogere bewustzijn niet alleen kunt ontvangen, maar ook kunt leren waar te nemen.

Herhaal de activatie zodat je steeds meer in de verstilde aandacht kunt zijn en deze dieper kan worden. Oefenen is wezenlijk.

Hoe meer je in de verstilde aandacht komt des te meer je zult merken dat je mijn uitleg vanuit een steeds diepere stilte haarscherp kunt waarnemen. Terwijl het toch heel stil is in je. Je hoort mijn woorden nog wel, en tegelijkertijd ben je in je verstilde aandacht.

Vanuit verstilde aandacht kun je waarnemen wat er vanuit het Al Dat Is tot je spreekt. De stilte is rijk….

Enjoy en Injoy.

Harte groet,
Marisa Evelo


Gratis webinar: Verstilde aandacht (49:16 minuten)

Blij met het gratis webinar? Doe een donatie! Dank je 🙂
Doneren

Korte meditatie: verstilde aandacht (10.52 minuten)


Donatie

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Doneren

Gratis kennismaken voor individuele begeleiding

Wil je individuele begeleiding? Meld je dan aan voor een gratis kennismakingsgesprek.
Aanmelden gratis kennismakingsgesprek

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Inschrijven nieuwsbrief