Gratis webinar: Keuzevrijheid 5D

Gratis webinar: Keuzevrijheid 5D
11 oktober 2021 Marisa Evelo

Gratis webinar: Keuzevrijheid 5D

In dit webinar informatie en uitleg, een opschoning en een activatie om vanuit 5 dimensionale vrijheid nieuwe deuren te openen en nieuwe mogelijkheden te gebruiken in je creaties van jouw leven op de Nieuwe Aarde.

Voor iedereen geldt dat er zich nieuwe mogelijkheden aandienen in het leven. Niet alleen varianten van een nieuwe baan, een nieuwe partner, en een nieuwe woning. Maar ook nieuwe mogelijkheden om met elkaar en de Aarde om te gaan.

Het is immers de bedoeling dat we de Nieuwe Aarde vormgeven, en niet een herhaling creëren van het oude leven in het zo vertrouwde 3D bewustzijn (en 3D drama).

Want de manier waarop je jezelf in het leven plaatst bepaalt vanuit welk perspectief je jouw werkelijkheid waarneemt, en dus de deuren die je waarneemt.

Tijdens het webinar krijg je  vanuit je hogere hart een opschoning/heling en activatie aangereikt die je ondersteunen om vanuit 5D bewustzijn, met de daaraan gekoppelde Vrijheid  nieuwe mogelijkheden te zien in hoe jij jezelf, de ander en het leven ziet en hier invulling aan geeft.
Niet langer gebonden aan de rigide en beperkende regels van het 3 dimensionale bewustzijn. Maar vrij van deze eeuwenlange aangenomen illusies.

Met deze activatie is het daarmee eenvoudiger om jezelf te ankeren in het 4D, 5D en multi D bewustzijn. Om de eenvoudige reden dat deze meer voor je waarneembaar zal zijn.

Deze Vrijheid die jij uitstraalt zal dan weer anderen ondersteunen deze ook waar te kunnen nemen en in zichzelf te openen. En zo verspreidt zich deze nieuwe variant aan hart energie 🙂


Gratis webinar: Keuzevrijheid 5D (29:09 minuten)


Donaties

Steun het werk van Marisa met een donatie.
Ja, ik doneer nu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Je ontvangt de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief.