Holistische psychologische zorg

“Heel erg bedankt voor je liefdevolle en ook duidelijke begeleiding, je begrip en je bruikbare tools die ik nog steeds gebruik.” – Glenda

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK t.b.v. individuele begeleiding 

Holistische psychologische zorg

welcome-hyacinth-787841_300

Bij hooggevoeligheid, stress, burn-out, somberheid, angsten, depressie en veel andere varianten van psychische disbalans. Voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven (willen) staan, hooggevoelig zijn, of zichzelf herkennen als nieuwetijdsmens.

Online of in de praktijkruimte
Je kunt in de praktijkruimte in Leiden werken of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.

De intake: Direct aan het werk

Voorafgaand aan de intake vul je een vragenlijst in. Tijdens de intake zal Marisa je niet alleen vragen stellen om je situatie en vraagstelling helder te krijgen, ze zal ook dat wat zij bij jou waarneemt aan relevante informatie met je delen. Marisa is hooggevoelig en helderwetend.

marisa-eveloPraktisch en inzichtgevend

Via inzichtgevende gesprekken, praktische opdrachten, aandachtgerichte oefeningen, geleide meditaties en andere oefeningen krijg je inzicht en oefening in het veranderen van jezelf vanuit je eigen kracht. Dit alles geeft je de mogelijkheid je leven af te stemmen op wie je werkelijk bent.
Als het nodig of gewenst is worden de gesprekken aangevuld met verwerking en heling (opschoningen en activaties). Veranderingen worden zo extra kracht bijgezet en de kans op terugval in oude patronen is kleiner. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot de kern door te werken.

Je krijgt praktische handreikingen om thuis mee te werken. Verandering vindt immers alleen plaats wanneer jij zelf dingen anders gaat doen. Je zult dus ook tussen de sessies in met jezelf aan het werk zijn.

Holistisch

Je krijgt inzicht in de samenhang tussen je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf en hoe dit je dagelijks leven beïnvloedt. Daarbij werk je tot aan de bron, de oorsprong van je probleem. Holos betekent immers geheel/ totaal.
Je werkt dus aan het hele plaatje van je vraagstelling.

Gaandeweg wen je eraan steeds bewuster naar jezelf en het leven te kijken, jezelf vragen te stellen, patronen te onderkennen, je keuzes te maken en jezelf te veranderen. Kortom: vanuit rust en liefde jezelf te zijn.

Ja, ik meld me nu aan

Direct aan het werk of eerst kort kennismaken?

Veel mensen kiezen ervoor om direct aan het werk te gaan en dus met de intake te starten. Mocht je liever eerst een kort kennismakingsgesprek hebben dan kan dat natuurlijk ook. Je bent van harte welkom.

Gratis kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten. Hieronder vind je een overzicht met de verschillen tussen de intake en het kennismakingsgesprek.

Ja, ik meld me nu aan

Uitleg kennismakingsgesprek en intake

Kennismakingsgesprek

  • Inhoud: eerste kennismaking. Uitleg diverse informatie, zoals mogelijkheid tot vergoeding, wijze van werken, en kort aandacht voor je hulpvraag. Bij de intake gaan we uitvoerig en diep in op je hulpvraag.
  • Voorbereiding: je hoeft niets in te vullen. Het is raadzaam om van tevoren alvast na te denken over de vragen die je wilt stellen.
  • Duur: maximaal 30 minuten
  • Locatie: in  de praktijk,  online of per telefoon
  • Prijs: kosteloos

Start intake

  • Inhoud: n.a.v. de door jou tevoren ingevulde vragenlijst onderzoeken en verfijnen we je hulpvraag en de aanverwante thema’s. Er zullen niet alleen vragen aan je gesteld worden. Marisa zal je meestal ook uitleg geven over de informatie die zij voor je beschikbaar krijgt (zij is helder wetend).
  • Voorbereiding: voorafgaand aan de intake vul je een behandelovereenkomst/persoonlijke vragenlijst in en stuur je deze ingevuld tijdig retour.
  • Duur: ieder consult duurt 45 minuten, ook de consulten t.b.v. de intake.
  • Locatie: in de praktijk of online.
  • Prijs: €110,00 per consult.

Informatie over vergoeding – Lees meer
Informatie over de tarieven –  Lees meer
Meer over Marisa en haar werkwijze –  Lees meer