Holistische psychologische zorg

“Heel erg bedankt voor je liefdevolle en ook duidelijke begeleiding, je begrip en je bruikbare tools die ik nog steeds gebruik.” – Glenda

Holistische psychologische zorg

De consulten kunnen zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Net wat jij wilt!
Vanzelfsprekend wordt rekening gehouden met de RIVM maatregelen.

De afgelopen tijd heeft laten zien dat ook online consulten eenvoudig en goed werken. En je hoeft er de deur niet voor uit!

Bij hooggevoeligheid, stress, burn-out, somberheid, angsten, depressie en veel andere varianten van psychische disbalans. Voor mensen die willen werken aan persoonlijke ontwikkeling en groei, voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven (willen) staan, hooggevoelig zijn, of zichzelf herkennen als nieuwetijdsmens.

Online of in de praktijkruimte
Je kunt in de praktijkruimte in Leiden werken of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.

Ja, ik meld me nu aan

De intake: Direct aan het werk

Voorafgaand aan de intake vul je een vragenlijst in. Tijdens de intake zal Marisa je niet alleen vragen stellen om je situatie en vraagstelling helder te krijgen, ze zal ook dat wat zij bij jou waarneemt aan relevante informatie met je delen. Marisa is hooggevoelig en helderwetend.

marisa-eveloPraktisch en inzichtgevend

Via inzichtgevende gesprekken, praktische opdrachten, aandachtgerichte oefeningen, geleide meditaties en andere oefeningen krijg je inzicht en oefening in het veranderen van jezelf vanuit je eigen kracht. Dit alles geeft je de mogelijkheid je leven af te stemmen op wie je werkelijk bent.
Als het nodig of gewenst is worden de gesprekken aangevuld met verwerking en heling (opschoningen en activaties). Veranderingen worden zo extra kracht bijgezet en de kans op terugval in oude patronen is kleiner. Bovendien biedt het de mogelijkheid tot de kern door te werken.

Je krijgt praktische handreikingen om thuis mee te werken. Verandering vindt immers alleen plaats wanneer jij zelf dingen anders gaat doen. Je zult dus ook tussen de sessies in met jezelf aan het werk zijn.

Holistisch

Je krijgt inzicht in de samenhang tussen je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf en hoe dit je dagelijks leven beïnvloedt. Daarbij werk je tot aan de bron, de oorsprong van je probleem. Holos betekent immers geheel/ totaal.
Je werkt dus aan het hele plaatje van je vraagstelling.

Gaandeweg wen je eraan steeds bewuster naar jezelf en het leven te kijken, jezelf vragen te stellen, patronen te onderkennen, je keuzes te maken en jezelf te veranderen. Kortom: vanuit rust en liefde jezelf te zijn.

Online of in de praktijk?

Zowel het kennismakingsgesprek als de consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk (Leiden) of online, dus in heel Nederland en België overal waar je internet hebt.

Direct aan het werk of eerst kort (gratis!) kennismaken?

Veel mensen kiezen ervoor om direct aan het werk te gaan en dus met de intake te starten. Mocht je liever eerst een kort kennismakingsgesprek hebben dan kan dat natuurlijk ook. Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten.
Je bent van harte welkom.

Ja, ik meld me nu aan

Informatie over vergoeding – Lees meer
Informatie over de tarieven –  Lees meer