SALE! Online workshop: Jezelf energetisch optimaal uitlijnen

SALE! Online workshop: Jezelf energetisch optimaal uitlijnen
14 december 2016 Marisa Evelo

SALE! Online workshop: Jezelf energetisch optimaal uitlijnen

Wat een bijzonder mooie online workshop! Ik voelde mij letterlijk lichter en ruimer worden tijdens de opschoning. En de activatie gaf mij een heel diep gevoel van rust en vertrouwen.” – Yvonne

Het proces van bewustzijnsverruiming is voor de gehele mensheid volop aan de gang. Sinds 12-12-12 is voor iedereen de deur naar de vijfde dimensie open. Of je het nu weet of niet, je wordt op allerlei manieren gestimuleerd om oude 3D angsten, overtuigingen en emoties los te laten.
Je zit midden in een enorm opschoningsproces dat enige tijd in beslag zal nemen. Stukje voor beetje laat je de derde dimensie los.

Bij dit stapsgewijze proces is het fijn als je regelmatig jezelf energetisch optimaal uitlijnt, zodat je op zo’n aangenaam mogelijke manier door dit proces van bewustzijnsverruiming kunt gaan.
Opschonen, opschonen en opschonen en dus ook regelmatig even optimaal uitlijnen, zodat je jezelf weer op orde hebt én in de meest optimale positie. Dan kun je vanuit rust en balans weer verder met je proces van bewustzijnsverruiming. Stapje voor stapje. Ademhaling na ademhaling van leven in de derde dimensie naar meesterschap in het leven vanuit vijf dimensionaal bewustzijnsniveau.

Deze online workshop is opgenomen als het eerste webinar in de serie ‘Step up! Breng meer echt in je fysieke lichaam’ en wordt nu als een op zichzelf staand webinar aangeboden.

Mogelijke effecten

  • Je werkt vanuit het astrale lichaam waar je chakra’s zich bevinden en dat de blauwdruk van je fysieke lichaam bevat.
  • Je ondergaat een opschoning van oude 3D emoties en overtuigingen.
  • Je activeert je diverse energielichamen naar het hoogste potentieel en lijnt deze uit naar de optimale positie van het moment.
  • Bij regelmatig toepassen ervaar je meer rust en balans. Alles is met elkaar in evenwicht en optimaal uitgelijnd.

De online workshop bestaat uit 2 delen: het eerste deel is uitleg en informatie, het tweede deel is de opschoning en een activatie, waarna je optimaal uitlijnt.

Let op! Dit is een bijzonder krachtig webinar met hoogwaardig energiewerk. De eerste keer dat je deze online workshop doet kan het zijn dat je aan de energie mag wennen. Oefening baart kunst 🙂

Informatie en aanmelden

  • Online workshop ‘Jezelf energetisch optimaal uitlijnen’.
  • Duur: 54 minuten
  • De workshop is nabestelling direct beschikbaar in je account
  • Toegang tot de online workshop: 1 jaar
  • Sale prijs: € 9,99. Normale prijs: €25,00
JA, ik bestel nu deze online workshop