Leergang: Het Lichtlichaam – blok 1

Leergang: Het Lichtlichaam – blok 1
17 september 2023 Marisa Evelo

Leergang: Het Lichtlichaam – blok 1

Activatie en integratie van het Lichtlichaam met je fysieke lichaam.

De leergang het Lichtlichaam borduurt voort op de leergang De Nieuwe Aarde Mens. Deelname aan de leergang De Nieuwe Aarde Mens is dus een voorwaarde om mee te kunnen doen aan de nieuwe leergang Het Lichtlichaam.

Algemene uitleg Leergang Het Lichtlichaam

In de leergang De Nieuwe Aarde Mens heb je je 5D bewustzijn geopend en speelde je in het laatste blok tijdens je creaties in 5D en 6D bewustzijn. Je hebt de Christus matrix in jezelf geactiveerd. In je heilig hart vertegenwoordig je het 5e element liefde.

In de nieuwe leergang Het Lichtlichaam zal je je Lichtlichaam (een uitgebreid energetisch systeem) activeren en integreren met je fysieke lichaam. Het zal weer een eenheid worden. Ook de verschillende systemen van je fysieke lichaam zullen weer een eenheid worden. Onderling met elkaar en met het Lichtlichaam.

Eenheid in het Christus wezen dat je bent in een fysiek lichaam. In deze eenheid kun je je ook verbinden met, en één zijn met de hogere delen van bewustzijn die tot nu toe niet in je bereik waren. Het gaat bij het activeren van je Lichtlichaam en je fysieke lichaam dus vooral om een openen van, en uitlijnen met veel hoger bewustzijn van jezelf.

Nu de sluier naar je hogere delen van bewustzijn begint weg te vallen kun je je Lichtlichaam hiervoor openen en je hiermee verbinden zodat dit een deel van je leven kan zijn als Christus wezen op Aarde.

De inhoud van blok 1, waarbij je het energetische mechanisme van het Lichtlichaam activeert is wat veel mensen verstaan onder de activatie van je Lichtlichaam. De leergang gaat verder. Je zult  binnen het Lichtlichaam meerdere lagen(functionaliteiten) activeren, in combinatie met de activatie van meerdere DNA strengen.

Tijdens de leergang Het Lichtlichaam open je je multiD/ quantum bewustzijn.
Je zal diverse activaties doen om het Lichtlichaam te activeren en met je fysieke lichaam te verbinden en het te integreren.
Je zult het Lichtlichaam in verschillende lagen opbouwen. Ook zal je diverse strengen van (elektromagnetisch) DNA activeren die tot nu slapend waren. Natuurlijk zal er regelmatig aandacht besteed worden aan her balanceren en optimaal uitlijnen naar de nieuwe geactiveerde positionering waar je je dan in bevindt. Het mag immers een aangenaam proces zijn.

Je wordt dus een ander mens. Dit zal meer welzijn brengen en een betere gezondheid, maar je zult er niet heel anders uitzien of door muren heen lopen. 😉
Als je dit leven verlaat neem je het ontwikkelde bewustzijn mee en kun je in 1x dit hoge bewustzijn inbrengen in je nieuwe fysiek lichaam, een Lichtlichaam. Super cool.

Dit is dus iets dat je 100% voor je eigen zielen ontwikkeling doet. Het activeren en integreren van je Lichtlichaam met je fysieke lichaam is nog niet eerder gedaan.
Daarnaast doe je dit ook 100% uit dienstbaarheid. De mensen om je heen zullen veel mogelijkheden in hun bereik krijgen door jouw aanwezigheid in en verbondenheid met je multiD bewustzijn en je Lichtlichaam.


Programma Blok 1

Ik word hier zo gelukkig van, zo THUIS KOMEN, dat ik er emotioneel van word 😉 
Dank aan jou voor dit mogelijk gemaakt te hebben!! – Anneke, per email

Het opzetten van het Licht Lichaam.

 • Verbinden met Het Al Dat Is, Ziel, Over Ziel, Hoger Zelf.
 • Activatie en integratie van het Levende Licht van het Het Al Dat Is in diverse systemen van je fysieke lichaam.
 • Axiatonale lijnen, meridianen, chakra’s.
 • Kleurcoderingen.
 • Activatie 1e laag van het Lichtlichaam.

Het programma is een indicatie. Marisa werkt vanuit haar hoger multidimensionaal bewustzijn en in het moment. Dat betekent dat het programma nog enigszins kan wijzigen wanneer dat beter past in het moment.


Opbouw

In totaal 10 online lessen (na bestelling direct beschikbaar in je account) en toegang tot maximaal 4 online live lessen.

 • 8 online lessen, met uitleg & informatie, en energiewerk d.m.v. geleide meditaties.
  Geluidsopnamen met eenvoudige hand-out. Beiden te downloaden.
  Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.
 • 2 lessen met audio opnames van eerdere live lessen/ groepsmeetings
 • Maximaal 4 online live lessen met alle deelnemers van deze leergang, inclusief een korte meditatie.
  Ook van deze lessen zullen audio opnamen gemaakt worden, die je later kunt downloaden.
  Er zullen 4 online live lessen per kalander jaar worden ingepland, ieder kwartaal 1.
  Na bestelling kun je per blok aan maximaal 4 online live lessen meedoen. Als je met een vervolg blok start vervalt de toegang tot de mogelijk nog in geplande online live lessen van het eerdere blok, en krijg je opnieuw toegang tot maximaal 4 online live lessen.
  Na bestelling kun je de data van de eerstvolgende live online lessen vinden op de overzichtspagina van de lessen.

Werkwijze

Na bestelling van een blok zijn alle lessen direct toegankelijk in je account. Je kunt de lessen dus geheel in eigen tempo doorlopen.
Advies: 1x per 2 weken een nieuwe les starten is voor veel mensen een prettig tempo om in te werken.

Net als bij de eerdere leergang doe je de lessen en oefen je hiermee iedere dag. Jij bepaalt wanneer je doorgaat met de volgende les. Neem je tijd, zodat de activaties en integraties tot in je fundamenten kunnen plaatsvinden
Alleen door regelmatig, frequent je oefeningen en energiewerk te doen en dit toe te passen in het dagelijks leven maakt het mogelijk om veranderingen door te voeren zodat je echt vanuit de verbinding met je Lichtlichaam je leven in de 5e dimensie kunt vormgeven.


Informatie en aanmelden

Leergang: Het Lichtlichaam – blok 1

 • De lessen zijn na bestelling direct toegankelijk in je account.
 • De geluidsbestanden (mp3) (ook de geluidsbestanden van de video’s), en hand-outs (.pdf) kun je eenvoudig downloaden. Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.
 • Toegang: 12 maanden
 • Let op: je kunt je alleen voor het Lichtlichaam- Blok 1 aanmelden als je eerder de leergang De Nieuwe Aarde Mens – Blok 6 hebt afgerond. Het wachtwoord om de bestelling te activeren vind je in les 63 van de De Nieuwe Aarde Mens – Blok 6.
 • Prijs : € 499,99.
 • Liever in termijnen betalen? Dat kan.
  Prijs bij termijnbetalingen: € 549,95 waarvan € 149,99 direct te betalen, en daarna nog 4x €99,99 te betalen in opeenvolgende termijnen.
  Wil je in termijnen betalen? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier
Ja, ik bestel Het Lichtlichaam – Blok 1

Het WACHTWOORD waarmee je deze bestelling kunt doen vind je in les 63 van De leergang De Nieuwe Aarde Mens.
Problemen met het wachtwoord? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier