Levenslessen

“Dank je voor je heldere uitleg over mijn levenslessen Marisa. Alles in mijn leven viel in één keer op zijn plek. Dat geeft rust, heel fijn.” – Paula

Spirituele levenslessen

Ieder mens heeft meestal twee centrale spirituele levenslessen die hij steeds weer tegenkomt in zijn leven. Een spirituele levensles is niets anders dan een thema die als rode draad fungeert waaromheen je je leven vlecht. Zoals het woord al zegt zul je de levensles je leven lang tegenkomen, de ene periode wat explicieter dan de andere periode, én zit er een element van lering in. Je bekwaamt je steeds meer in de levensles. En zo wordt je stapje voor stapje meester van je levensles.

Het is heel fijn en zinvol te weten welke levenslessen bij jou als rode draad door je leven heen lopen en waar je blinde vlekken liggen bij de betreffende levensles. Ken je dat gevoel van: ‘ Waarom overkomt me dit steeds maar weer? Ik dacht dat ik toch had begrepen hoe het werkt en weer kom ik het tegen.’  Of ’Ik kom dit steeds maar weer tegen, ik weet niet hoe ik ermee moet omgaan, ik word er gek van!’ Grote kans dat dit iets met je levensles te maken heeft.

Inzicht in je levensles en acceptatie ervan geeft rust in je leven. Als je eenmaal weet wat je centrale levenslessen zijn kun je je bovendien bewust verdiepen in informatie en technieken die je kunnen ondersteunen in het meer meester raken van je levenslessen.

Bekijk deze video met een korte introductie over levenslessen.

Inzicht in en werken aan je levenslessen

  • Wat zijn jouw centrale levenslessen?
  • Waar zitten jouw blinde vlekken?
  • Hoe zijn je levenslessen geactiveerd, is er nog heling in aan te brengen?
  • Wil je handvatten hoe met jouw levenslessen om te gaan?

Je kunt via individuele consulten aan je levenslessen werken. De consulten kunnen zowel plaatsvinden in de praktijk als online.

Ja, ik meld me nu aan

Lees meer over spirituele  levenslessen

 

Blog: Waarom heeft ieder mens spirituele levenslessen? En hoe werkt het?
Klik op de afbeelding en lees het artikel.

 

 

 

Blog: Hoe zijn jouw spirituele levenslessen geactiveerd?
Klik op de afbeelding en lees het artikel.

Informatie over de tarieven –  Lees meer
Informatie over vergoeding – Lees meer