Meditaties

Trakteer jezelf op geleide meditaties (.mp3) die ik speciaal voor jou heb ingesproken zodat jij ze in je eigen tijd kunt doen.

Het gaat hier om zachte, vriendelijke en tegelijkertijd krachtige meditaties. Een weldaad om (1) jezelf expliciet te vullen met liefde en licht (2) opgeschoond en opgeladen je dag te beleven.


sea-1622270_9601. Jezelf vullen met licht en liefde

Hoewel je in essentie bewustzijn bent, dat zich reflecteert in liefde en licht, ervaar je dit maar zelden zo. In deze meditatie zit je ruim 20 minuten in niets anders dan helder wit transparant licht en liefde.
Ervaar hoe het is ondergedompeld te zijn in een zalig bad van licht en liefde.

In deze geleide meditatie vul je jezelf, je lichaam en aura, met zuiver licht en liefde. Een helende, transformerende meditatie waarin je jezelf afstemt op wat je werkelijk bent: licht en liefde. Je brengt de energie naar het hoogste potentieel wat op dat moment mogelijk is.

Tijdsduur: 21:53 minuten
Investering in jezelf: EUR 7,50

JA, ik bestel nu deze meditatie

river-276753_9602. Schonen en opladen

Je besteedt waarschijnlijk dagelijks aandacht aan de verzorging van je fysieke lichaam. Je energetische lichamen krijgen meestal veel minder aandacht. Ook hierin kun je allerlei energetische vervuiling oplopen, zowel overdag als ook s’nachts.  Deze geleide meditatie ondersteunt je jezelf energetisch te reinigen en weer op te laden. Heerlijk om te doen na een drukke werkdag, een dagje winkelen, visite etc.

In deze geleide meditatie schoon je je lichaam en aura door je te verbinden met kabbelend water en dit door je heen te laten stromen (op celniveau). Vervolgens breng je kristalhelder licht bij jezelf naar binnen. Een rustgevende en reinigende meditatie waarna je opgeladen de rest van de dag in kunt.

Tijdsduur: 22:01 minuten
Investering in jezelf : EUR 7,50

JA, ik bestel nu deze meditatie

traveller-1149973_960Combinatie: Meditatie 1+2, 33% korting

Je kunt ook beide geleide meditaties in één keer bestellen. Dan kun je afwisselen met deze meditaties die je ondersteunen een liefdevolle verbinding met jezelf te houden.

Meditatie 1+2 samen van € 15,00 voor € 9,99

JA, ik bestel nu deze meditaties