Meditaties

Trakteer jezelf op geleide meditaties (.mp3) die ik speciaal voor jou heb ingesproken zodat jij ze in je eigen tijd kunt doen.

Het gaat hier om zachte, vriendelijke en tegelijkertijd krachtige meditaties. Een weldaad om (1) jezelf zo optimaal mogelijk op je hogere bewustzijn af te stemmen, (2) jezelf expliciet te vullen met liefde en licht (3) opgeschoond en opgeladen je dag te beleven.

bubble-806972_9601. De torus*

Door bewust je energie uit te lijnen in de torus, het elektromagnetische veld dat rondom je lichaam zit, ondersteun je jezelf in het loskomen van de oude (3 dimensionale) bewustzijn en vergemakkelijk je je verbinding met de nieuwetijd (5 dimensionale) bewustzijn.

In deze geleide meditatie activeer/bekrachtig je de diverse energiecircuits die door de torus heen stromen. Je activeert de bolvormige ademhaling. Vanuit je hogere hart breng je de energie van de vreugde voor het leven in de torus. Je oefent met verschillende snelheden waarin de energiecircuits spinnen. Hierdoor maak je ruimte, kan energie die vast heeft gezeten loskomen en verdwijnen.  Je zou kunnen zeggen dat je een soort frisse wind door je torus heen blaast en alles schoon en fris wordt. Zo creëer je ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Naast het geluidsbestand (mp3) kun je tevens een pdf downloaden met plaatjes en een kort uitleg hoe de torus er uitziet.

Tijdsduur:  18:58 minuten
Investering in jezelf: EUR 7,50

JA, ik bestel nu deze meditatie

sea-1622270_9602. Jezelf vullen met licht en liefde

Hoewel je in essentie bewustzijn bent, dat zich reflecteert in liefde en licht, ervaar je dit maar zelden zo. In deze meditatie zit je ruim 20 minuten in niets anders dan helder wit transparant licht en liefde.
Ervaar hoe het is ondergedompeld te zijn in een zalig bad van licht en liefde.

In deze geleide meditatie vul je jezelf, je lichaam en aura, met zuiver licht en liefde. Een helende, transformerende meditatie waarin je jezelf afstemt op wat je werkelijk bent: licht en liefde. Je brengt de energie naar het hoogste potentieel wat op dat moment mogelijk is.

Tijdsduur: 21:53 minuten
Investering in jezelf: EUR 7,50

JA, ik bestel nu deze meditatie

river-276753_9603. Schonen en opladen

Je besteedt waarschijnlijk dagelijks aandacht aan de verzorging van je fysieke lichaam. Je energetische lichamen krijgen meestal veel minder aandacht. Ook hierin kun je allerlei energetische vervuiling oplopen, zowel overdag als ook s’nachts.  Deze geleide meditatie ondersteunt je jezelf energetisch te reinigen en weer op te laden. Heerlijk om te doen na een drukke werkdag, een dagje winkelen, visite etc.

In deze geleide meditatie schoon je je lichaam en aura door je te verbinden met kabbelend water en dit door je heen te laten stromen (op celniveau). Vervolgens breng je kristalhelder licht bij jezelf naar binnen. Een rustgevende en reinigende meditatie waarna je opgeladen de rest van de dag in kunt.

Tijdsduur: 22:01 minuten
Investering in jezelf : EUR 7,50

JA, ik bestel nu deze meditatie

traveller-1149973_960Combinatie: Meditatie 1+2+3, 10% korting

Je kunt ook alle 3 de geleide meditaties in één keer bestellen. Dan kun je afwisselen met deze meditaties die je ondersteunen een liefdevolle verbinding met jezelf te houden.

Meditatie 1+2+3 samen van EUR 22,50 voor EUR 20,25

JA, ik bestel nu deze meditaties