Muziek ter ontspanning

Muziek ter ontspanning
25 juli 2018 Marisa Evelo

Geregeld krijg ik de vraag of ik muziek ken die je kan helpen te ontspannen of beter te slapen.

Onlangs kwam ik onderstaande video’s tegen op het internet. Gemaakt in samenwerking met geluidstechnici, is het nummer ontworpen om de hartslag te vertragen, de bloeddruk te verlagen en de stress te verminderen. Kortom te ontspannen.

Zelf heb ik de muziek als bijzonder ontspannend ervaren. Waarschijnlijk versterkt door mijn energiewerk dat ik op momenten dat ik me wil ontspannen altijd even doe: mezelf optimaal uitlijnen met wie ik werkelijk ben.
Doe dit gerust ook. Gebruik hiervoor de tools die je geleerd hebt in de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2, of wellicht zelfs in de leergang De Nieuwe Aarde Mens.

Zorg ervoor dat je de muziek beluistert met een koptelefoon.

Luister en ervaar wat het met je doet….

Harte groet,
Marisa

Korte versie (8:08 minuten)

Uitgebreide versie (31:17 minuten)