Online training: Nieuwetijdstools 1

Online training: Nieuwetijdstools 1
28 maart 2018 Marisa Evelo

Online training: Nieuwetijdstools 1

Praktische en eenvoudige tools om het lawaai, de chaos en het drama van de derde dimensie los te laten. Zodat je uiteindelijk kunt leven in het bewustzijn dat beschikbaar is de nieuwe tijd (vijfde dimensie en hoger). Van angst naar liefde.

 

Wat zijn nieuwetijdstools?

Wat zijn nieuwetijdstools?

De mensheid wordt al eeuwen lang voortgedreven door angsten, overtuigingen en gevoelens die gebaseerd zijn op gebrek/niet goed genoeg zijn. Van generatie op generatie worden deze angsten, overtuigingen en gevoelens ieder mens aangeleerd. Angsten die niet van jou zijn, en niets te maken hebben met wie je werkelijk bent. Dit zorgt voor lawaai, chaos en drama en is deel van het drie dimensionale bewustzijnsniveau.

Nu we in de nieuwe tijd leven heeft je bewustzijn zich geopend en kun je verbinding maken met de vijfde dimensie waar je kunt leven vanuit wie-je-werkelijk-bent: liefde, licht, bewustzijn.
Deze verandering gaat stapsgewijs, want het oude drie dimensionale ‘spel’ zit diep geworteld in de mensheid.

Ieder mens mag de stap maken om uit het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld en in jezelf los te komen. Hoogsensitieve mensen merken vaak als eerste dat ze hierin vastlopen.

Als jij een van de mensen bent die van binnenuit voelt dat je niet langer wilt meegaan in het lawaai, de chaos en het drama van de buitenwereld of in jezelf, dan kun je beginnen met het toepassen van de nieuwetijdstools. Deze tools helpen je te leven in het bewustzijn dat beschikbaar is deze nieuwe tijd waarin je mag leven vanuit liefde, eenheid en verbondenheid. Tools die je ondersteunen het oude lawaai, de chaos en het drama van de derde dimensie los te laten. Niet langer een speelbal zijn van je gedachten en emoties, of je verliezen in de buitenwereld. Deze oude patronen loslaten, waardoor er ruimte ontstaat je te verbinden met wie je werkelijk bent.

Nieuwetijdstools 1: het loslaten van de derde dimensie.
Nieuwetijdstools 2: het openen van het vier dimensionale bewustzijn.

Van angst naar Liefde.

Het loslaten van de derde dimensie. Van angst naar Liefde.

De online training Nieuwetijdstools is een praktische training met eenvoudige, doeltreffende tools, die je in een voor jou aangenaam tempo je eigen kunt maken.

 • Wil jij loskomen van de angsten, de gedachten, overtuigingen en emoties van de wereld om je heen? Of in jezelf?
 • Wil jij loskomen van de derde dimensie waar lawaai, chaos en drama heerst?
 • Wil jij tools leren die je ondersteunen om met je aandacht en energie bij jezelf te zijn en te blijven?
 • Wil je niet langer verdwalen of meedrijven in de angsten, emoties of gedachten van anderen of van jezelf.
 • Wil jij de stilte, de wijsheid, de liefde en het licht van jezelf ervaren en zijn?
 • Wil jij in verbinding zijn met jezelf, en zijn wie-je-werkelijk-bent? Leven in de nieuwe tijd vanuit je hogere multidimensionale bewustzijn (5D en hoger)?

Dan is de online training Nieuwetijdstools 1 echt iets voor jou!

JA, ik bestel nu de online training

Onderwerpen die ter sprake komen

 • Gronden: aanwezig zijn en ontladen. Gronden is meer dan een verbinding hebben met de Aarde. Bij gronden ben je in contact met jezelf /je fysieke lichaam en van daaruit met de Aarde. Vanuit deze aanwezigheid kun je je eigen waarschuwingssignalen waarnemen zodat je tijdig voor jezelf kunt zorgen. In deze tool extra aandacht voor het ontladen.
  Video met uitleg en informatie, geluidsbestand met geleide meditatie, en een hand-out. Inclusief een  follow up deel met nog meer informatie en oefeningen (geluidsbestand en hand-out).
 • Je verbinden met de energie van de onvoorwaardelijke liefde. Dit lijkt voor velen ongrijpbaar. Gelukkig is er een praktische en eenvoudige tool om dit te doen. Diverse toepassingen.
  Video met uitleg en informatie, geluidsbestand met geleide meditatie, hand-out.
 • Andermans emoties (tijdelijk) buiten houden. Je eigen emoties onderscheiden van die van de ander, versus het kameleonverschijnsel (= alles overnemen).
  Video met uitleg, informatie en de techniek, en een hand-out. Inclusief een  follow up deel met nog meer informatie en tips(geluidsbestand en hand-out).
 • Tools om je te verbinden met je innerlijke leiding.
  Video met uitleg en informatie, geluidsbestand met geleide meditatie, hand-out.
 • Je eigen energetische ruimte creëren. Jezelf energetisch definiëren zodat je echt in jeZelf kunt zijn en blijven, en je jezelf niet meer hoeft te verliezen in het drama van de wereld.
  Video met uitleg en informatie, geluidsbestand met geleide meditatie, hand-out

Opbouw lesmateriaal

 • 5 Online sessies met uitleg, informatie en tools met bijbehorende oefeningen/toepassingen. Aangeboden in circa 4,5 uur beeld- en geluidsmateriaal.
 • Daarnaast is er bij iedere sessie een bijbehorende hand-out.
 • Van alle video’s zijn ook geluidsbestanden gemaakt. Alle geluidsopnamen, ook de geluidsopnamen van de video’s,  en de hand-outs zijn eenvoudig te downloaden. Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.

Werkwijze

Je doet de training in je eigen tempo. Een prettig ritme is een tussentijd van ca. 1-2 weken tussen de sessies. Je zult de aangereikte informatie en tools lange tijd gebruiken. Jezelf loskoppelen van de derde dimensie met al haar angsten en drama lukt immers niet met het nu en dan toepassen van een tool.
Neem dus de tijd om je deze tools eigen te maken. Doe dit met aandacht en precisie zodat ze stevig in je verankerd zitten. Weet: hoe langzamer en met meer aandacht en precisie je werkt, des te sneller beweeg je voort 😉

Informatie en bestellen

 • Online training Nieuwetijdstools 1
 • Datum/ tijd/plaats: geheel zelf te bepalen. Je kunt ieder moment met de training van start gaan.
 • Je hebt 6 maanden lang toegang tot de online training.
 • Je kunt de video’s veelvuldig bekijken. De geluidsbestanden (mp3), ook de geluidsbestanden van de video’s, en hand-outs (.pdf) kun je eenvoudig downloaden. Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.
 • Prijs:  € 55,00
JA, ik bestel nu de online training

Online training: Nieuwetijdstools 2

Het openen van je vier dimensionale bewustzijn.

Nadat je de tools uit de online training nieuwetijdstools 1 geleerd hebt en toepast, kun je beter bij jezelf zijn en blijven. In de online training Nieuwetijdstools 2 ga je vervolgens een stapje verder. Hierin krijg je praktische en eenvoudige tools aangereikt die je ondersteunen je bewustzijn te openen in het vier dimensionale bewustzijnsniveau.

Meer over de online training Nieuwetijdstools 2

Combinatie online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2

Als je in één keer de combinatie online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 bestelt ontvang je korting.
JA, ik bestel nu de combinatie van deze twee online trainingen

Leergang: De Nieuwe Aarde Mens

Leven in de vijfde dimensie en hoger

Als je ca. 3 maanden lang dagelijks met de Nieuwetijdstools  1 en 2 hebt gewerkt kun je van start gaan met de leergang ‘De Nieuwe Aarde Mens – Leven in de vijfde dimensie en hoger’*. Daarin zul je tal van oefeningen, opschoningen en activaties doen om werkelijk vanuit dat hogere multidimensionale bewustzijn te kunnen leven. Niet langer nu en dan tools toepassen, maar fulltime (24/7),  je Zelf zijn en je hogere multidimensionale bewustzijn in jezelf en je leven integreren.

Je kunt 2x per jaar met deze leergang starten, in februari en september.

Meer over de leergang De Nieuwe Aarde Mens

*Deelname aan de Nieuwetijdstools 1 en 2 is een voorwaarde om aan de leergang ‘De Nieuwe Aarde Mens ‘ te kunnen deelnemen.

Toch liever individuele begeleiding?

Wil je toch liever individuele begeleiding of de combinatie van deze online training met individuele begeleiding? Dat kan. Meld je dan aan via onderstaande button. Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me nu aan Meer over individuele consulten