Overzicht mogelijkheden

Voor mensen die voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven staan, e/o hoogsensitief zijn, e/o zichzelf herkennen als nieuwetijds mens. Voor wie is de hulp geschikt?

Holistische psychologische zorg

Alle individuele hulp valt onder holistische psychologische zorg en wordt  voor de zorgverzekeraar uitgeschreven als psychosociale therapie (complementaire zorg/ alternatieve zorg)

Individuele consulten (praktijk of online)
Je kunt kiezen voor een eenmalig consult, maar ook voor een wat langer traject (begeleiding of therapie). Tijdens de individuele consulten zijn de sessies geheel afgestemd op jouw vraagstelling en situatie.
Lees meer

Trainingen (online of op locatie)
Er zijn online trainingen ontwikkeld vol met informatie, uitleg en tools/oefeningen. Deze kun je in je eigen tempo en voor een klein prijsje doen. Een enkele keer zijn er trainingen op locatie.
Lees meer

Speciale thema’s

Hoogsensitiviteit
Begeleiding voor mensen die hoogsensitief / hooggevoelig zijn of zichzelf hierin menen te herkennen.
Lees meer

Begeleiding nieuwetijdsmens/ nieuwetijdskind
Begeleiding voor iedereen die vanuit nieuw bewustzijn wil leven, of je je nu wel of niet herkent in de term nieuwetijdsmens/ nieuwetijdskind.
Lees meer

Levensles
Inzicht in en werken aan je levensles. Ieder mens heeft meestal twee centrale spirituele levenslessen die hij steeds weer tegenkomt in zijn leven. Wat zijn jouw centrale levenslessen? Wil je handvatten hoe met jouw levenslessen om te gaan?
Lees meer

Burn-out
Begeleiding voor mensen die een burn-out willen voorkomen of in het herstelproces na een burn-out zitten. Van burn-out naar bezieling!
Lees meer


Ondersteunende producten

Meditaties
In alle rust en stilte bij jezelf zijn en energiewerk doen met speciaal voor jou ingesproken geleide meditaties. Je kunt deze downloaden zodat je ze waar je ook bent  en in je eigen tijd kunt doen.
Lees meer

Webinars
De webinars zijn bedoeld je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei. Ook de webinars doe je individueel, hoewel er natuurlijk meerdere mensen hieraan kunnen deelnemen.
Lees meer

Workshops
Met enige regelmaat geeft Marisa workshops. Uitleg, informatie, technieken, opschoningen en activaties kunnen deel van het programma zijn. Samen met anderen jezelf verder ont-wikkelen in een hoge energie.
Lees meer

Verbindingsavonden
De verbindingsavonden ‘Leven in nieuw bewustzijn’ zijn gericht op het onderling verbinden van mensen die bewust werken aan zichzelf en hun leven vormgeven vanuit nieuw bewustzijn.
Lees meer