Overzicht mogelijkheden

Voor mensen die voor een holistische benadering kiezen, bewust in het leven (willen) staan, hooggevoelig zijn, of zichzelf herkennen als nieuwetijds mens. Voor wie is de hulp geschikt?

Holistische psychologische zorg

Alle individuele hulp valt onder holistische psychologische zorg en wordt  voor de zorgverzekeraar uitgeschreven als psychosociale therapie (complementaire zorg/ alternatieve zorg)

Gratis kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 30 minuten. Deze kan plaatsvinden in de praktijk, per telefoon, of online.
Je bent van harte welkom.

Ja, ik maak direct een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek

 

Individuele consulten (praktijk of online)
Je kunt kiezen voor een eenmalig consult, maar ook voor een wat langer traject (begeleiding of therapie). Tijdens de individuele consulten zijn de sessies geheel afgestemd op jouw vraagstelling en situatie.

De consulten kunnen online plaatsvinden, of in de praktijkruimte.
Lees meer

Trainingen (online of op locatie)
Er zijn online trainingen ontwikkeld vol met informatie, uitleg en tools/oefeningen. Deze kun je in je eigen tempo en voor een klein prijsje doen. Een enkele keer zijn er trainingen op locatie.

Lees meer

Speciale thema’s

Hooggevoeligheid
Begeleiding voor mensen die hoogsensitief / hooggevoelig/ HSP zijn of zichzelf hierin menen te herkennen.

 

Lees meer

Begeleiding nieuwetijdsmens/ nieuwetijdskind
Begeleiding voor iedereen die vanuit een hoger bewustzijn wil leven, of je je nu wel of niet herkent in de term nieuwetijdsmens/ nieuwetijdskind.

 

Lees meer

Levensles
Inzicht in en werken aan je levensles. Ieder mens heeft meestal twee centrale spirituele levenslessen die hij steeds weer tegenkomt in zijn leven. Wat zijn jouw centrale levenslessen? Wil je handvatten hoe met jouw levenslessen om te gaan?

Lees meer

Burn-out
Begeleiding voor mensen die een burn-out willen voorkomen of in het herstelproces na een burn-out zitten. Van burn-out naar bezieling!

Lees meer

Ondersteunende producten

Gratis webinars
De webinars zijn bedoeld je te ondersteunen in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling en groei. Ook de webinars doe je individueel, hoewel er natuurlijk meerdere mensen hieraan kunnen deelnemen.

 

Lees meer

Blog
Met regelmaat schrijft Marisa artikelen over de onderwerpen waarin zij is gespecialiseerd.

 

Lees meer

Online trainingen: Nieuwetijdstools
De Nieuwetijdstools zijn voor iedereen die wil leren met zijn aandacht en energie bij zichzelf te zijn en te blijven. Jezelf niet langer verliezen in je eigen gedachten of emoties, of in die van anderen.
De tools zijn heel geschikt voor hooggevoelige mensen (HSP), voor nieuwetijdsmensen, en voor mensen die bewust in het leven staan.
Lees meer

Online workshops
Met uitleg & informatie en een opschoning/activatie via een geleide meditatie. Heerlijk in je eigen eigen tempo en vanuit je eigen luie stoel werken aan je persoonlijke en spirituele bewustwording en groei.

 

Lees meer

Leergang: De Nieuwe Aarde Mens
Jezelf herdefiniëren en hercreëren naar een vijf dimensionaal bewustzijnsniveau en hoger.
Met tal van oefeningen, opschoningen en activaties om te leven in de vijfde dimensie en hoger.

 

Lees meer

Workshops
Met enige regelmaat geeft Marisa workshops. Uitleg, informatie, technieken, opschoningen en activaties kunnen deel van het programma zijn. Samen met anderen jezelf verder ont-wikkelen in een hoge energie.

 

Lees meer

Nieuwsbrief 
Blijf op de hoogte. Meld je nu aan voor de nieuwsbrief en ontvang gratis de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’.

Lees meer