Online workshop: Pijnappelklier activatie 2024

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2024
4 februari 2024 Marisa Evelo

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2024

Ja, ik bestel de Pijnappelklier activatie 2024

“Ik doe elk jaar mee met je Pijnappelklier activatie. Een jaarlijkse update om mijn creaties weer optimaal mijn leven in te kunnen brengen. Reuze fijn. Dank je!” – Peter, bron: email.

De pijnappelklier activatie is bedoeld voor mensen die een stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een geoptimaliseerde pijnappelklier geeft je de mogelijkheid vanuit je hoogste potentieel te creëren.


De pijnappelklier activatie 2024
VANUIT HET HOOGST BESCHIKBARE BEWUSTZIJN

In 2023 is de sluier naar je goddelijk bewustzijn geopend. Het goddelijk bewustzijn dat hierdoor nu naar je toe kan stromen biedt nieuwe mogelijkheden tot creatie.
Daarom is het fantastisch om middels deze Pijnappelklier activatie 2024 het Licht in je Pijnappelklier naar het hoogste potentieel van Nu te brengen. Dus afgestemd op het nu voor jou beschikbare Licht dat vanuit dit goddelijk bewustzijn. Én ook met de Liefde die door de christus matrix naar je toestroomt. Zodat je kunt creëren vanuit dit prachtige potentieel. Je creëert immers met beiden: met het Licht en de Liefde die bent.
Je bent groot. Je bent nooit klein geweest.

De activatie zal plaatsvinden vanuit het bewustzijn in de christus matrix. Zodat je eenvoudiger kunt leven en creëren vanuit de bijbehorende liefde, eenheid en verbondenheid.

De pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd, wordt in oosterse filosofieën beschouwd als de zetel van de ziel. Volgens Descartes speelt de pijnappelklier een rol bij de interactie tussen lichaam en geest.
De pijnappelklier reguleert de circulaire ritmen van het lichaam(bioritmen). Deze ritmen zijn belangrijke biologische functies zoals onze slaapcyclus, verouderingscycli, onze seks drive, de productie van het menselijk groeihormoon, seizoenen, en zo meer. De belangrijkste maar vaak onbekende functie van de pijnappelklier is je ziel te gronden in de illusie van een lineaire tijdslijn. De pijnappelklier heeft zich daarom grotendeels gesloten. Nu we echter ons bewustzijn verruimen opent de pijnappelklier zich weer zodat je hogere bewustzijn zich kan gronden in het fysieke lichaam. Hierbij zal de pijnappelklier een meer kristallijnen structuur krijgen.

Doordat je pijnappelklier nu geopend en geactiveerd is kun je het licht van je ziel veel meer en bewuster inzetten in je creaties. Creëren doe je vanuit de liefde in je hart en met het licht in je pijnappelklier….


Creatie centrum

De pijnappelklier is het centrum waar je vanuit je Liefde en Licht je werkelijkheid creëert.
Aangezien zowel de vibratie van liefde als van je licht het afgelopen jaar zich flink heeft verhoogd en ook uitgebreid is het heel zinvol je Pijnappelklier te activeren naar dit hoogste potentieel van NU. Dus ook als je al eerder een pijnappelklier activatie hebt gedaan is het aan te raden mee te doen.

Net als vorig jaar zul je deze activatie doen vanuit het bewustzijn in de Christus Matrix, zodat je creaties kunnen bijdragen aan het vormen van jouw 5 dimensionale werkelijkheid. Van deze Christus matrix is nu veel meer voor je toegankelijk dan vorig jaar rond deze tijd. Het is natuurlijk super mooi als je dit kunt inzetten voor je creaties.


Mogelijke effecten pijnappelklier activatie

 • Boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Meer in je eigen kracht, meer uitgelijnd met jezelf, meer zelfvertrouwen.
 • Versterking intuïtie , sterkere en diepere verbinding met je hoger zelf.
 • Er vinden veranderingen plaats in je energiebalans, je DNA en de energetische aansluiting van je ruggengraat.
 • Veranderingen tav opstarten zelf aansturen van slaapcyclus, verouderingsproces, seks drive etc.
 • Meer afgestemd raken op de nieuwe (kristal)energie.
 • Het opent de deur naar creatie mogelijkheden om jouw 5D werkelijkheid vorm te geven.

De online workshop bestaat uit 3 delen. Het eerste deel is een korte inleiding. In het 2e deel ontvang je informatie over de werking van de pijnappelklier en de activatie. Het derde deel is de actuele activatie.
De activatie vindt plaats in het hoogste potentieel van het moment. De activatie zal tevens op multidimensionaal niveau plaatsvinden. Deze combinatie maakt dat je niet alleen ‘breed’ en diep wordt geactiveerd meer licht te dragen, maar ook wordt ondersteund deze goed te gronden. Daarmee werkt de activatie bijzonder diep en lang in je door.

Waarschuwing

Mocht je last hebben van epilepsie, chronische migraine en aangezichtspijnen, psychoses etc. doe dan niet mee met deze online pijnappelklier activatie maar maak hiervoor een individuele afspraak.
Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.


Ervaringen deelnemers bij een eerdere pijnappelklier activatie

 • “Het was supercool. Ik vond de uitgebreide uitleg van te voren heel fijn, ook de plaatjes erbij! Ik kon heel goed mee met de geleide meditatie. Er gebeurde ook wat, iets in mijn hoofd, ik voelde een bepaalde stroming, tinteling, echt super!” – Glenda, bron: email.
 • “Ik vind het een fijne duidelijke uitleg en activatie. Dank je wel hiervoor!” – Saskia, bron: email
 • “Dankjewel! Wat een prachtige en krachtige activatie!”– Carla, bron: email.

Informatie en bestellen

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2024

 • Na bestelling direct te bekijken in je account.
 • Na bestelling heb je toegang t/m 31 oktober 2024
 • Prijs: € 25,00
Ja, ik bestel de Pijnappelklier activatie 2024

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis.

Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief