Online workshop: Pijnappelklier activatie 2021

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2021
12 januari 2021 Marisa Evelo

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2021

VANUIT HET POTENTIEEL VAN NU!!

“Ik doe elk jaar mee met je Pijnappelklier activatie. Een jaarlijkse update om mijn creaties weer optimaal mijn leven in te kunnen brengen. Reuze fijn. Dank je!” – Peter

De pijnappelklier activatie is bedoeld voor mensen die een stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een geoptimaliseerde pijnappelklier geeft je de mogelijkheid vanuit je hoogste potentieel te creëren.

Ja, ik bestel nu de Pijnappelklier activatie 2021

Een nieuwe pijnappelklier activatie. 
Het bewustzijn op Aarde neemt ieder jaar opnieuw toe. Daarmee is het potentieel van de energie waarmee je kunt werken in de pijnappelklier activatie weer verhoogt. Hiervan maak je gebruik in deze online workshop waardoor de pijnappelklier activatie krachtiger en dieper kan werken dan voorheen.

De pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd, wordt in oosterse filosofieën beschouwd als de zetel van de ziel. Volgens Descartes speelt de pijnappelklier een rol bij de interactie tussen lichaam en geest.
De pijnappelklier reguleert de circulaire ritmen van het lichaam(bioritmen). Deze ritmen zijn belangrijke biologische functies zoals onze slaapcyclus, verouderingscycli, onze seks drive, de productie van het menselijk groeihormoon, seizoenen, en zo meer. De belangrijkste maar vaak onbekende functie van de pijnappelklier is je ziel te gronden in de illusie van een lineaire tijdslijn. De pijnappelklier heeft zich daarom grotendeels gesloten. Nu we echter ons bewustzijn verruimen zal de pijnappelklier zich weer openen zodat je hogere bewustzijn zich kan gronden in het fysieke lichaam. Hierbij zal de pijnappelklier een meer kristallijnen structuur krijgen.

Mogelijke effecten pijnappelklier activatie

 • Boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Meer in je eigen kracht, meer uitgelijnd met jezelf, meer zelfvertrouwen.
 • Versterking intuïtie , sterkere en diepere verbinding met je hoger zelf.
 • Er vinden veranderingen plaats in je energiebalans, je DNA en de energetische aansluiting van je ruggengraat.
 • Veranderingen tav opstarten zelf aansturen van slaapcyclus, verouderingsproces, seks drive etc.
 • Meer afgestemd raken op de nieuwe (kristal)energie.

De online workshop bestaat uit 3 delen. Het eerste deel is actuele informatie en uitleg, anno 2021. In het 2e deel ontvang je informatie over de werking van de pijnappelklier en de activatie. Het derde deel is de actuele activatie (in de energie van 2021).
De activatie vindt plaats in het hoogste potentieel van het moment. De activatie zal tevens op multidimensionaal niveau plaatsvinden. Deze combinatie maakt dat je niet alleen ‘breed’ en diep wordt geactiveerd meer licht te dragen, maar ook wordt ondersteund deze goed te gronden. Daarmee werkt de activatie bijzonder diep en lang in je door.

Ervaringen deelnemers bij een eerdere pijnappelklier activatie

 • “Het was supercool. Ik vond de uitgebreide uitleg van te voren heel fijn, ook de plaatjes erbij! Ik kon heel goed mee met de geleide meditatie. Er gebeurde ook wat, iets in mijn hoofd, ik voelde een bepaalde stroming, tinteling, echt super!” – Glenda
 • “Ik vind het een fijne duidelijke uitleg en activatie. Dank je wel hiervoor!” – Saskia
 • “Dankjewel! Wat een prachtige en krachtige activatie!”– Carla

Informatie en aanmelden

Online workshop: Pijnappelklier activatie

 • Prijs: €25,00.
 • Toegang tot de online workshop: tot 1 november 2021.
  Je kunt de workshop dus meerdere keren bekijken.
 • Na bestelling is de online workshop te vinden in je account.
Ja, ik bestel nu de Pijnappelklier activatie 2021

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis.
Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief