Online workshop: Pijnappelklier activatie 2022

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2022
2 februari 2022 Marisa Evelo

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2022

VANUIT  EEN NIEUW POTENTIEEL: HET BEWUSTZIJN IN DE CHRISTUS MATRIX!!

“Ik doe elk jaar mee met je Pijnappelklier activatie. Een jaarlijkse update om mijn creaties weer optimaal mijn leven in te kunnen brengen. Reuze fijn. Dank je!” – Peter, bron: email.

De pijnappelklier activatie is bedoeld voor mensen die een stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een geoptimaliseerde pijnappelklier geeft je de mogelijkheid vanuit je hoogste potentieel te creëren.

Ja, ik bestel nu de Pijnappelklier activatie 2022

De pijnappelklier activatie 2022: vanuit het potentieel van de Christus matrix!

Het afgelopen jaar heb je diverse activaties gehad van de Liefde in je hart. Het is dus fantastisch dat je nu die verhoogde Liefde kunt gebruiken om ook het Licht in je pijnappelklier te verhogen naar weer een veel hoger potentieel dan voorheen.

Dit jaar zal de activatie voor het eerst plaatsvinden vanuit het bewustzijn in de christus matrix. Zodat je eenvoudiger kunt leven en creëren vanuit de bijbehorende liefde, eenheid en verbondenheid.
Een primeur voor de meeste mensen.

De pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd, wordt in oosterse filosofieën beschouwd als de zetel van de ziel. Volgens Descartes speelt de pijnappelklier een rol bij de interactie tussen lichaam en geest.
De pijnappelklier reguleert de circulaire ritmen van het lichaam(bioritmen). Deze ritmen zijn belangrijke biologische functies zoals onze slaapcyclus, verouderingscycli, onze seks drive, de productie van het menselijk groeihormoon, seizoenen, en zo meer. De belangrijkste maar vaak onbekende functie van de pijnappelklier is je ziel te gronden in de illusie van een lineaire tijdslijn. De pijnappelklier heeft zich daarom grotendeels gesloten. Nu we echter ons bewustzijn verruimen opent de pijnappelklier zich weer zodat je hogere bewustzijn zich kan gronden in het fysieke lichaam. Hierbij zal de pijnappelklier een meer kristallijnen structuur krijgen.

Doordat je pijnappelklier nu geopend en geactiveerd is kun je het licht van je ziel veel meer en bewuster inzetten in je creaties. Creëren doe je vanuit de liefde in je hart en met het licht in je pijnappelklier….


Mogelijke effecten pijnappelklier activatie

 • Boost voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.
 • Meer in je eigen kracht, meer uitgelijnd met jezelf, meer zelfvertrouwen.
 • Versterking intuïtie , sterkere en diepere verbinding met je hoger zelf.
 • Er vinden veranderingen plaats in je energiebalans, je DNA en de energetische aansluiting van je ruggengraat.
 • Veranderingen tav opstarten zelf aansturen van slaapcyclus, verouderingsproces, seks drive etc.
 • Meer afgestemd raken op de nieuwe (kristal)energie.

De online workshop bestaat uit 3 delen. Het eerste deel is actuele informatie en uitleg, anno 2022. In het 2e deel ontvang je informatie over de werking van de pijnappelklier en de activatie. Het derde deel is de actuele activatie (in de energie van 2022).
De activatie vindt plaats in het hoogste potentieel van het moment. De activatie zal tevens op multidimensionaal niveau plaatsvinden. Deze combinatie maakt dat je niet alleen ‘breed’ en diep wordt geactiveerd meer licht te dragen, maar ook wordt ondersteund deze goed te gronden. Daarmee werkt de activatie bijzonder diep en lang in je door.

Waarschuwing

Mocht je last hebben van epilepsie, chronische migraine en aangezichtspijnen, psychoses etc. doe dan niet mee met deze online pijnappelklier activatie maar maak hiervoor een individuele afspraak.
Neem hiervoor contact met mij op via het contactformulier.


Ervaringen deelnemers bij een eerdere pijnappelklier activatie

 • “Het was supercool. Ik vond de uitgebreide uitleg van te voren heel fijn, ook de plaatjes erbij! Ik kon heel goed mee met de geleide meditatie. Er gebeurde ook wat, iets in mijn hoofd, ik voelde een bepaalde stroming, tinteling, echt super!” – Glenda, bron: email.
 • “Ik vind het een fijne duidelijke uitleg en activatie. Dank je wel hiervoor!” – Saskia, bron: email
 • “Dankjewel! Wat een prachtige en krachtige activatie!”– Carla, bron: email.

Informatie en aanmelden

Online workshop: Pijnappelklier activatie 2022

 • Na bestelling direct beschikbaar in je account.
 • Toegang tot de online workshop: tot 1 november 2022.
  Je kunt de workshop dus meerdere keren bekijken.
 • Prijs: € 25,00.
Ja, ik bestel nu de Pijnappelklier activatie 2022

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief. Je ontvang dan de meditatie ‘Jezelf vullen met licht en liefde’ gratis.
Ja, ik meld me aan voor de nieuwsbrief