Reviews individuele begeleiding

  • REVIEW

    Ik ben je (Marisa) heel dankbaar voor de inzichten die ik mocht krijgen tijdens jouw consulten. de duidelijke manier om de levensles duidelijk te maken, was zo mooi dat ik weer vol levenslust en liefde door kan gaan. Dank je wel. Ik zou iedereen die vast is gelopen een coach als Marisa gunnen.

    Marja. Bron: Facebook recensie, 19 mei 2020.

  • REVIEW

    Om innerlijke groei te ervaren ben je bij Marisa aan het goede adres. Haar kennis van zaken en mooie tools hebben mij doen groeien! No nonsense en helder! Bedankt!

    Charissa. Bron: Google review, 2019.

  • REVIEW

    Via internet in contact gekomen met Marisa. Ik wilde geen hulp in de reguliere gezondheidszorg omdat dat niet goed voelde voor mij. Ik voelde maar daar niet begrepen en wilde absoluut geen label of medicatie. Met Marisa voelde ik meteen een klik. Ik voelde me een lange tijd eenzaam en onbegrepen. Dit uitte zich in depressieve gevoelens. Vooral het gevoel niet goed genoeg te zijn overheerste erg bij mij. Marisa heeft mij met concrete tools inzichten gegeven in mijn gedachtes en gevoelens in de 3D wereld. Middels geleidde meditaties heb ik trauma’s uit mijn verleden aan kunnen kijken. Ook heb ik met de hulp van Marisa kennis gemaakt met mijn innerlijk kind. Ik heb geleerd dat elk deel van mijn persoonlijkheid bij mij past. Sinds ik het traject heb afgerond heb ik meer zelfvertrouwen, rust en een heldere blik.

    Emmy. Bron: Google review, 2 januari 2023.

  • REVIEW

    Ik ben bij Marisa terecht gekomen na aanleiding van een burn-out en het beter willen leren omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Om even een beeld te schetsen: ik zat er echt helemaal doorheen, wilde mijn bed niet meer uit, at slecht en durfde eigenlijk niets meer te ondernemen uit angst dat het allemaal toch weer zou mislukken. Ik had een extreem laag zelfbeeld en was van mening dat ik niet zou moeten bestaan… Heftig, weet ik maar dat was wel de situatie.
    Al gelijk na de eerste paar sessies merkte ik verandering. Ik begreep een stuk beter waarom ik mij zo ellendig voelde. Maar begrijpen en uitvoeren zijn 2 hele verschillende dingen.. In het begin was het dan ook ontzettend moeilijk om de slechte patronen te doorbreken die ik al een jaar of 10 had. Logisch natuurlijk maar op het moment zelf wel erg heftig. Ik wist ook uit eerdere ervaringen met therapie dat dit betekend dat je vooruitgang boekt, dus tanden op elkaar en doorzetten!
    Doorzetten is het beste wat ik ooit had kunnen doen! Want al snel ging ik mij beter en beter voelen, leerde ik nieuwe tools aan om situaties te tackelen waar ik voorheen moeite mee had en ik merkte dus ook daadwerkelijk een groot verschil! Ik kreeg eindelijk weer hoop, iets wat ik in geen jaren echt had gevoeld. En het aller belangrijkste voor mij, ik haat mezelf niet meer! zo lang ik mij kan herinneren heb ik een hekel aan mezelf gehad, en dankzij Marisa ben ik eindelijk gaan houden van wie ik ben, in plaats van mezelf te saboteren bij elke gelegenheid die ik kreeg. Nu ben ik trots op wie ik ben, durf ik eindelijk de stappen te ondernemen waar ik al jaren tegenaan hikte, en ben ik gelukkiger dan ik ooit ben geweest!
    Marisa, ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ontzettend dankbaar ik jou ben! Jij hebt mijn leven compleet veranderd en dat zal ik nooit vergeten.. Ik raad Marisa 100% aan bij iedereen die wenst hun leven drastisch te verbeteren!

    Silvia. Bron: Google review en Facebook recensie, 14 januari 2020.

  • REVIEW

    Een liefdevolle doch krachtige vrouw die bovenal heel menselijk is! Deze combinatie is uniek. Wanneer je serieus geïnteresseerd bent om je leven positief te veranderen dan leer je bij Marisa waar je je hele leven mee vooruit kunt. Daarom leer je veel oefeningen en bouw je aan je zelfinzicht, zelfkennis om te handelen en aan je zelfvertrouwen! Zij is niets anders dan een engel…

    Na een nare jeugd waarin ik niets anders wist dan in de stand ‘overleven’ staan ben ik met haar hulp vanuit rust gaan ‘leven’. Het was een zware, lange reis en Marisa heeft mij daarin als geen ander begeleidt! Dankjewel!

    Sophie. Bron: Google review, 2022.

  • REVIEW

    De gesprekken met Marisa hebben heel veel voor mij betekend. Allereerst is het erg prettig dat Marisa gespecialiseerd is in hoogsensitiviteit en werkt vanuit een holistische invalshoek. Maar vergis je niet: ik ken weinig mensen die zo nuchter zijn als zij. De sessies hebben me veel inzichten in mijzelf en mijn eigen patronen gegeven. Daar ben ik ongelofelijk dankbaar voor. Ben je klaar om écht naar die diepere lagen te gaan en je innerlijke wereld blijvend te veranderen, dan beveel ik je Marisa en haar praktijk Asterisa warm aan.

    Leonie. Bron: per email, 15 november 2022.

  • REVIEW

    De kennis en mooie tools die aangereikt worden om innerlijke groei te mogen ervaren. Het heeft mij doen groeien!

    Charissa. Bron: Facebook recensie, 15 mei 1019.

  • REVIEW

    Ik heb meerdere keren bij Marisa een traject gevolgd, waarbij de uitkomst altijd meer inzicht, zelfverzekerdheid en groei heeft gebracht. De combinatie van een bepaalde directheid en begrip vanuit Marisa, zorgde precies voor de confrontatie en ondersteuning die nodig was voor mij om aan mijn hulpvragen te werken. Daarnaast ben ik ook enorm blij met de nieuwetijdstools die mij aangeleerd zijn; hier heb ik elke dag nog baat bij.
    Zeker een aanrader!

    Jente. Bron: Google review, 18 januari 2023.

  • REVIEW

    Na een onrustige periode met veel zorgen kwam ik via een tip bij Marisa terecht. De holistische benadering was voor mij helemaal nieuw en soms ook een stap uit mijn comfort- zone. De rustige, duidelijk en soms ook directe communicatie van Marisa gaven mij steun en soms dat duwtje wat ik nodig had om een stap te zetten. Het heeft me nieuwe inzichten gebracht en ook veel tools die mij in het dagelijks leven ondersteunen en zorgen dat ik beter bij mijzelf blijf.

    Judith. Bron: Google review, 13 november 2022.

  • REVIEW

    Na diverse therapieën ben ik bij de praktijk Asterisa terechtgekomen. De depressieve en angstklachten waar ik heel lang last van had, zijn verdwenen.De rustgevende medicatie die ik vaak gebruikte, heb ik niet meer nodig.
    Ik sta ook bewuster in het leven dankzij de informatie die Marisa mij geeft omtrent de gebeurtenissen in mijn leven. Daardoor voel ik meer vertrouwen in het leven en kan ik weer steeds meer genieten.

    Maggy. Bron: Google review, 2019.

  • REVIEW

    Mijn ervaring is zeer positief! Marisa heeft me geholpen om te groeien en bepaalde gevoelens een plekje te geven. ik zou haar bij iedereen aanraden.

    Eline. Bron: Google review, 2020.

  • REVIEW

    Aan het begin moest ik even aan Marisa wennen, maar dat gevoel verdween al snel. Ik had het behoorlijk lastig, maar ik was wel vanuit mezelf al heel gemotiveerd om aan mezelf te werken. Ik wilde me graag goed voelen. Door de gesprekken en vooral ook de oefeningen die Marisa met mij gedaan heeft en de oefeningen via haar online tools, voel ik me weer mezelf. Mezelf en zelfs beter! Ik ben niet meer dat overgevoelige meisje die snel geëmotioneerd werd om de kleinste dingen. Ik sta nu sterk in mijn schoenen en daar wil ik je voor bedanken! Mocht je zelf dus graag extra werk in jezelf willen steken om je beter te gaan voelen, zou ik zeker kijken of een kennismakingsgesprek met Marisa wat voor jou is.

    Mila. Bron: Google review, 17 oktober 2022.

  • REVIEW

    wat ik heel fijn vond was hoe goed zij direct patronen erkent en die helpt aanpakken en ombuigen. maakt duidelijke stappen in bewust zijn van gevoel. helpt je dit te zien als een richtingaanwijzer. en leert je hoe je in je eigen kracht kunt gaan staan. de uitleg over hoe wij als mens stromen en functioneren helpt je een weg te zien om te groeien. Al met al. een fijn mens.

    Nienke. Bron: Google review, 22 november 2022.

  • REVIEW

    Lieve Marisa

    Allereerst ontzettend bedankt voor alle goede zorg en het meedenken. Tijdens de intake heb je alles uitgelegd en besproken wat we gaan doen maar ik kon me er nog geen beeld van vormen over hoe die sessies zouden gaan verlopen en hoe ik me daarbij zou voelen. Na de eerste sessie wist ik dat de volgende sessies zwaar maar goed zouden zijn. Ik ben lang zoekende geweest naar de juiste hulp die bij mij past, ik heb nooit aansluiting gevonden bij mijn hsp zijn totdat ik Marissa vond. Zij weet de vinger precies op de zere plek te leggen en jou daar de juiste tools en oefeningen voor te geven zodat je kunt loslaten wat je niet meer nodig hebt, jezelf beschermen en definiëren waardoor je onder andere positiever in het leven kan staan en er veel meer mooie dingen op je pad komen. Voor mij was het zo bijzonder om weer terug te komen in je eigen lichaam, energetisch gezien dan, door te aarden. Marissa heeft me ook geleerd meer mindful in het leven te staan wat een behoorlijke eyeopener is geweest omdat je er dan pas achter komt hoe automatisch je dingen doet zonder erbij na te denken zonder in het hier en nu te zijn.
    Ik ben nog steeds elke dag met mijn oefeningen bezig en het gaat me steeds makkelijker af en ik ben enorm dankbaar dat ik Marissa heb mogen leren kennen en al zoveel van haar heb mogen leren. En ik ga zeker verder leren met de nieuwe aarde mens in de nabije toekomst. Voor mij is dit een enorm bijzondere ervaring geweest en ik kan iedereen aanraden om naar deze bijzondere vrouw te gaan.
    Nogmaals bedankt lieve Marisa en tot ziens
    Groetjes Eline

    Eline. Bron: email, 28 december 2022.

Maak een afspraak

Wil je meteen een afspraak maken? Dat kan. Je kunt kiezen om te starten met een gratis kennismakingsgesprek of met het eerste gesprek van de intake. Net wat jij wilt.
Beiden kunnen zowel in de praktijk plaatsvinden als online.
Je bent van harte welkom.

Ja, ik meld me nu aan