Wat gebeurt er toch met mij op dagen van grote planetaire gebeurtenissen?

Wat gebeurt er toch met mij op dagen van grote planetaire gebeurtenissen?
15 maart 2016 Marisa Evelo

Vanmorgen, dinsdag 22 maart om 6.45 uur sta ik op. Ik voel me raar. Gisteren had ik plotseling last van keelpijn. Ook mijn oog trilde. Dat deed het al vanaf zaterdagmiddag. Meestal een teken dat ik veel energie verwerk en mijn lichaam aangeeft dat ik het rustig aan moet doen. Dus ik was op tijd naar bed gegaan. Om 21.00 uur lag ik in bed. Dus waarom voel ik me zo raar? Zou ik dan toch iets van een griep krijgen?

Ik zet de tv aan, zie wat high lights van actuele nieuwtjes. Deze zijn niet echt anders dan andere dagen.
Ik ga aan het werk. In de ochtend heb ik een vol programma: 3 consulten. Ik blijf me raar voelen: Last van mijn keel, trillend oog. Nu ook een rare trilling om mijn mond. Ik lijk een hele snelle/hoge energie te hebben. Soms vlagen van hitte. Koorts? Nee, dat is het niet. Dan zal het wel energie zijn die onregelmatig door me heen stroomt. Ik heb geleerd dit vooral te laten gebeuren. Tegenhouden geeft alleen maar extra ongemak.

Terwijl ik aan het werk ben en bij iedere cliënt gezamenlijk energie werk doe ben ik goed gegrond en toch heb ik het gevoel dat een deel van mij er niet is. Raar.

Waar is mijn energie en bewustzijn naartoe? Heeft iemand soms hulp nodig? Ik weet dat dit dan soms zo werkt. Dat een deel van mijn bewustzijn zich soms verbindt met de ander en zo steun biedt. Maar wie dan? Ik krijg geen duidelijk beeld.

Bovendien heb ik geleerd hierin zelf aansturend te zijn. Ik kan mijn energie heel goed in mezelf centreren. Ik hoef geen energie naar iemand anders te lekken, of een ander in mijn energieveld te ervaren. Het is echt super fijn dat ik dit kan en dit ook veel anderen mag leren. Maar vandaag lijkt er iets anders aan de hand te zijn.

Vandaag lijkt mijn hoger bewustzijn ervoor te kiezen mijn energie voor een deel naar een andere situatie te brengen. Ik lijk daar als mens weinig over te zeggen te hebben. Het voelt goed (echt waar, ik voel me er rustig bij) en toch ook raar omdat ik niet weet waar het naartoe is en waarom.

En waarom duurt dit dan al zo lang? Tenminste 1 dag. Misschien al vanaf zaterdag middag.
Ik ga door met mij te focussen op mijn werk.

Dan, tijdens mijn lunchpauze krijg ik een berichtje van iemand uit Brussel. Deze meldt morgen niet te kunnen komen, het is onveilig op dit moment. Ik begrijp het niet. Dan krijg ik de impuls nu.nl te raadplegen. En ja hoor: aanslagen in Brussel. Alles valt op zijn plek……….

Ik ben een van die vele mensen die hooggevoelig is. Mega hooggevoelig durf ik zelfs te zeggen. Intussen heb ik geleerd dit als positieve kwaliteit in mijn leven een plaats te geven en ermee te werken. Ik leef dus erg bewust. Lees continu de signalen die ik aan mezelf geef en dankzij mijn hooggevoeligheid heel gedetailleerd kan lezen. Wat er in de buitenwereld gebeurt zie ik voorbij komen. Ik weet dat ik daar niets mee hoef, tenzij ik zelf daarvoor kies.

Een deel van mijn hoger bewustzijn heeft er voor gekozen al een paar dagen voorafgaand aan de aanslagen in Brussel zich met deze stad te verbinden. Ik merkte aan alle signalen die ik mezelf gaf en dankzij mijn hooggevoeligheid goed heb gelezen, het rustig aan te willen doen. Dus heb ik mee bewogen. Zowel zondag als gisteren.

Pas op het moment van lezen van het bericht over de aanslagen heb ik helder wat ik doe. Een deel van mijn hoger bewustzijn brengt licht, liefde en ik voel ook innerlijke rust naar deze stad en iedereen die met haar huidige lot verbonden is.

Dit is niet de eerste keer dat dit me gebeurt. Ook bij andere grote planetaire gebeurtenissen heb ik dit eerder meegemaakt. Soms al een paar dagen van te voren, net als vandaag.

Nu ik weet wat er aan de hand is maak ik bewust tijd vrij om mezelf helemaal te verbinden met mijn bewustzijn, daar in Brussel. Ik doe mijn energiewerk. Ik lijn mijn energie zo zuiver mogelijk uit. Ik laat alle angsten, emoties en gedachten los. Ik verbind me met mijn liefde, licht en mijn innerlijke rust. Ik breng mijn energie naar het hoogste potentieel. Ik voel mezelf bij mijn Zelf thuiskomen, daar boven Brussel. “Hee hallo, ben ik er nu ook echt bewust bij? Zijn we er helemaal!” krijg ik met een knipoog van mijn hogere bewustzijn te horen.
Vervolgens breng ik de liefde, het licht en de innerlijke rust die uit mij stroomt naar ieder hart van iedere mens in en om Brussel.

Nadat ik dat gedaan heb, ben ik de rest van de dag volkomen in balans en aanwezig. Ik blijf verbonden met mijn hoger bewustzijn waarmee ik nog steeds licht/liefde/rust verspreid. Ik voel me niet langer gefragmenteerd. Ik ben één.

Ik deel mijn ervaring omdat ik weet dat er meer gevoelige mensen zijn die op dagen als deze, waarbij er grote planetaire gebeurtenissen zijn (aardebevingen, tsunami, 9/11 etc.) merken dat ze zo raar in hun vel zitten. Niet iedereen begrijpt waarom dit gebeurt. Mocht jij een van die mensen zijn, dan doe jezelf een plezier. Neem op het moment dat je merkt waar een deel van je bewustzijn naartoe is de tijd om jezelf hiermee volledig uit te lijnen. Zodat je jezelf ondersteunt. Deze verbinding werkt twee kanten op. Je bent namelijk in quantum-staat meer heel. Zowel daar waar jij je licht verspreidt, als in je gewone dag activiteiten die je de rest van de dag als mens onderneemt.

In liefde en licht,
Marisa Evelo
Holistisch psycholoog / nieuwetijdspsycholoog

Marisa schrijft haar artikelen in verbondenheid met haar hogere multidimensionale bewustzijn. Lees haar artikelen met open hart. In je hart zit immers het diepere weten. Resoneert het aangereikte niet in je hart, laat het dan in alle respect en liefde rustig los.

Informatie over holistische psychologische zorgInformatie over begeleiding bij hoogsensitiviteit

Voor de gehele website geldt een copyright, dus ook voor de artikelen in deze  Blog. Lees meer: Copyright © 2019