Wie werkt er bij Asterisa?

marisa-eveloMijn naam is Marisa Evelo. Ik werk als holistisch psycholoog / nieuw bewustzijn psycholoog in de praktijk Asterisa.

Ik ben hooggevoelig, wat maakt dat ik op diverse manieren met je in verbinding kan zijn.
Ik ben helderwetend en zal vaak tijdens de gesprekken aanvullende functionele informatie kunnen aanreiken die normaliter niet boven tafel komt.
Ik ben betekenisgever. Vanuit mijn multidimensionale bewustzijn ben ik in staat  niet alleen meer maar ook nieuw licht op je leven te laten schijnen. Ik kan vaak nieuwe informatie aanreiken en nieuwe kaders scheppen waardoor je je leven vanuit een ruimer perspectief kunt benaderen en jij de zin van je leven meer helder krijgt. Hierdoor vallen puzzelstukjes op zijn plaats.
Ik ben procesbegeleider. Na de erkenning en de herkenning ontstaat er ruimte in je. Hierdoor kan er meer balans, rust en acceptatie in je zijn. Indien gewenst kan ik je verschillende tools aanreiken waarmee je beter met jezelf en je omgeving kunt omgaan. Soms is er echter nog een tussenstap nodig: opschoning/heling. Ik kan je hierbij begeleiden en op passend niveau terzijde staan: Ik kan me met verschillende bewustzijnslagen en -collectieven verbinden.

Wanneer je in het proces van bewustwording en groei verder wilt komen kunnen ook de activaties die ik je aanreikt je verder helpen.

De holistische benaderingwijze duidt op een tweetal aspecten. Ten eerste is er bij een holistische werkwijze ruimte voor het gehele wezen van de mens (holos = totaal). Dat wil zeggen voor zowel het fysieke, het emotionele, het mentale, als ook het spirituele deel. Daarnaast wordt er gewerkt aan een volledige transformatie van het probleem. Dat betekent dat ze tot haar diepste kern en oorsprong wordt aangepakt. Je zou kunnen zeggen dat niet alleen het woekerende plantje dat zichtbaar is wordt verwijderd/ geheeld, maar ook de onzichtbare delen zoals de wortels.
Je staat niet machteloos ten opzichte van jezelf, maar draagt een schat van mogelijkheden in je!

Omdat ik leef en werk vanuit nieuw bewustzijn, in mijn geval kristalbewustzijn en multidimensionaliteit, hanteer ik technieken die hierop aansluiten, zoals het versterken van je energieveld, expansie en harmonisatie, Nieuwe Energie DNA sessies en nieuw bewustzijn opschoningen en activaties. Ook hanteer ik technieken uit de reguliere psychologie die het bewustwordings- en helingsproces ondersteunen, onder meer uit de Cognitieve, de Jungiaanse, en de Gestaltpsychologie. Ook nieuwe therapeutische werkwijzen uit de Mindfulness/ Aandachtgerichte Cognitieve Therapie en de Acceptance en Commitment Therapie worden door mij gebruikt.

p1090674-300Ik geef individuele therapie & begeleiding en besteed aandacht aan een aantal specifieke thema’s. Soms gaat het hierbij om individuele trajecten, soms om groepsbijeenkomsten. Je kunt voor individuele hulp in de praktijk werken of online. Ook zijn er een aantal (online) trainingen die je in je eigen tempo en tijd kunt doen om jezelf te ondersteunen. Regelmatig geef ik een webinar, een online seminar/workshop.
Ik schrijf artikelen die in ieder geval in mijn blog gepubliceerd worden, en vaak ook elders worden gepubliceerd. Ik ben vast auteur geweest op Spectrum (online magazine van Steve Rother/lightworker.com, nu espavo.com) en Nieuwetijdskind Magazine. Ook heb ik gepubliceerd in het tijdschrift Spiegelbeeld.
Ik geef regelmatig workshops. In het verleden heb ik dit gedaan in samenwerking met Nieuwetijdskind Magazine. Nu organiseer ik ze zelf.

Overzicht opleiding en nascholing

Opleiding en nascholing

  • Universitaire opleiding psychologie
  • Aandachtgerichte cognitieve therapie (Mindfulness – MBCT)
  • Acceptance en Commitment Therapie (ACT)
  • Jungiaanse actieve imaginatie en schaduwwerk
  • Chakra opleidingen (o.a. bij de Malva)
  • Lightworker Metaphysician: diverse opleidingen bij Lightworker/ Steve Rother
  • Mastering Alchemy Practitioner: Mastering Alchemy – 5 jarige opleiding