Online training: Nieuwetijdstools 2

Online training: Nieuwetijdstools 2
27 september 2018 Marisa Evelo

Online training: Nieuwetijdstools 2

Vervolg op de online training Nieuwetijdstools 1.

Praktische en eenvoudige tools om het lawaai, de chaos en het drama van de de buitenwereld en van jezelf los te laten.

De tools zijn heel geschikt voor hooggevoelige mensen (HSP), voor nieuwetijdsmensen, en voor mensen die bewust in het leven staan.

JA, ik bestel nu de online training

Onderwerpen die ter sprake komen

 • Opschoningstools. Eenvoudige en praktische tools om jezelf op te schonen van de vervuiling die anderen bij jou naar binnen hebben gebracht. En ook om je eigen energie die jij hebt verloren de buitenwereld in weer terug te halen.
 • Je aandacht in jezelf plaatsen. Veel mensen gaan met hun aandacht hun eigen lichaam en energieveld uit. Dat geeft veel onrust en vervuiling. In deze sessie leer je om met je aandacht in 2 punten van je fysieke en energetische lichaam te zijn, waardoor je veel meer aanwezig bent en meer gefocust, in aandacht en rust kunt zijn.
 • De torus: Verbinding met je elektromagnetisch veld, de Aarde en de kosmos, afgestemd op vier dimensionaal bewustzijnsniveau en hoger.
 • Werken met de energie van woorden. Woorden zijn energie. Nu je de torus hebt geactiveerd en je voelt hoe het is jezelf met jeZelf te verbinden zul je in deze sessie de energie van een aantal woorden activeren. Dit zal je ondersteunen in het aangaan en onderhouden van de verbinding met je hogere bewustzijn.
 • De octaëder: de octaëder is een symbool uit de heilige geometrie, die je geankerd houdt in je vier dimensionale bewustzijn. In deze sessie zul je op diverse manieren en op diep niveau de octaëder activeren.

Opbouw lesmateriaal

 • 5 Online sessies bestaande uit vijf nieuwetijdstools aangeboden in korte inleidende video’s, uitgebreid geluidsmateriaal met uitleg, informatie en oefeningen met de technieken.
 • Daarnaast is er bij iedere sessie een bijbehorende hand-out.
 • Van alle video’s zijn ook geluidsbestanden gemaakt. Alle geluidsopnamen, ook de geluidsopnamen van de video’s,  en de hand-outs zijn eenvoudig te downloaden. Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.

Werkwijze

Je doet de training in je eigen tempo. Een prettig ritme is een tussentijd van ca. 1-2 weken tussen de sessies. Je zult de aangereikte informatie en tools lange tijd gebruiken. Jezelf openen om te leven in de vierde dimensie (en hoger) en daarin meer stabiliteit te ervaren.
Neem dus de tijd om je deze tools eigen te maken. Doe dit met aandacht en precisie zodat ze stevig in je verankerd zitten. Weet: hoe langzamer en met meer aandacht en precisie je werkt, des te sneller beweeg je voort 😉

Informatie en bestellen

 • Online training Nieuwetijdstools 2 
 • Datum/ tijd/plaats: geheel zelf te bepalen. Je kunt ieder moment met de training van start gaan.
 • Je hebt 1 jaar lang toegang tot de online training.
 • De geluidsbestanden (mp3), ook de geluidsbestanden van de video’s, en hand-outs (.pdf) kun je eenvoudig downloaden. Zo heb je altijd alle materiaal tot je beschikking.
 • Prijs: € 55,00
JA, ik bestel nu de online training

Combinatie voordeel: Online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2

Wanneer je de de combinatie van de online trainingen Nieuwetijdstools 1 en 2 in één keer bestelt dan ontvang je een leuke korting.

JA, ik bestel nu de combinatie van deze twee online trainingen

Leergang: de Nieuwe Aarde Mens

Als je ca. 3 maanden lang dagelijks met de Nieuwetijdstools  1 en 2 hebt gewerkt kun je van start gaan met de leergang ‘De Nieuwe Aarde Mens – Leven in de vijfde dimensie en hoger’*. Daarin zul je tal van oefeningen, opschoningen en activaties doen om werkelijk vanuit dat hogere multidimensionale bewustzijn te kunnen leven. Niet langer nu en dan tools toepassen, maar fulltime (24/7),  je Zelf zijn en je hogere multidimensionale bewustzijn in jezelf en je leven integreren.

Je kunt 2x per jaar met deze leergang starten, in februari en september.

Meer over de leergang De Nieuwe Aarde Mens

*Deelname aan de Nieuwetijdstools 1 en 2 is een voorwaarde om aan de leergang ‘De Nieuwe Aarde Mens ‘ te kunnen deelnemen.

Toch liever individuele begeleiding?

Wil je toch liever individuele begeleiding of de combinatie van deze online training met individuele begeleiding? Dat kan. Meld je dan aan via onderstaande button. Je bent van harte welkom!

JA, ik meld me nu aan Meer over individuele consulten